Video: Wanita Sapu Make-Up Guna Telur Teman Lelaki

1274 views

Video: Wanita Sapu Make-Up Guna Telur Teman Lelaki|Tren menggunakan barang- barang yang tidak lazim untuk memadukan Make-up wanita semakin menjadi jadi sejak beberapa bulan terakhir ini.

Sebelumnya beberapa media tempatan pernah memviralkan beberapa vloggers yang menyapukan foundation dengan stokin kaki rebus, tampon dan kondom. bahkan ada yang gila hingga sampai menggunakan air m4ni lelaki sebagai campuran make-up.
Namun baru baru ini kegampangan seorang wanita 18 tahun menjadi viral apabila dia menggunakan telur teman lelakinya sebagai alat menyapukan Make-up.

Tidak hanya itu,remaja yang dikenali sebagai Johnna Hines itu berkata “ini Benda benar benar bekerja dengan baik kerana hangat”,katanya.

Menurut  Johnna Hines lagi idea itu datang ketika mereka bermain Make-up dengan teman lelakinya yang berusia 20 tahun,Lelaki itu meletakkan buahnya di muka Johnna sejurus itu keduanya saling berpandangan dan ketawa.

Mereka berdua masuk kedalam bilik mandi kemudian merakam video gila itu sebelum dimuat naik dalam laman youtube.

Bagaimanapun video yang di muat naik dalam youtube mendapat kecaman hebat dari natizen.Hingga pakar kecantikan lelaki terkenal di YouTube, Manny MUA, meninggalkan komen ‘IM F *** ING SCREAMING!!!!!!!!!!!!!!'” di video tersebut. VIDEO

 

Tags: #make up #Sapu #telur teman lelaki #VIDEO #Wanita

loading...