Mak kau Tak Ajar ke? Wan Azizah Kena kutuk Makan Nasi Lemak Dalam Tren

wan azizah 1

Mak kau Tak Ajar ke? Wan Azizah Kena kutuk Makan Nasi Lemak Dalam Tren| Beberapa keping gambar Wan azizah makan nasi lemak bungkus untuk makan tengah hari dalam tren di kecam oleh natizen Setelah di muat naik dalam ekaun peribadi beliau.

Wan azizah yang menaiki tren tersebut menuju ke ipoh bagi menghadiri satu musyawarat bersama majlis pemimpin negeri MPN tengah hari tadi.

wan azizah

 

Pengguna facebook yang mulai mengecam tindakan wan azizah menimbulkan kotroversi,mencabar peraturan atau berlakon miskin komen seorang pengguna facebook.

Beberapa orang juga cuba mempertahankan tindakan wan azizah berkenan namun ramai yang mengatakan wan azizah adalah merupakan pelakon yang hebat walaupun masih belum menyamai pelakon terbaik malaysia.mak kau tak ajar kew? kata seorang pengguna facebook yang cukup hangin dengan tindakan wan azizah.

peraturan tren

Mari bersangka baik mungkin wan azizah lupa larangan untuk makan dalam tren.rasenya bukan soal makananan yang menjadikan isu itu hangat tapi kata kata wan azizah yang nampak sengaja menyindir tentang barangan cukai GST.Sehingga beliau ketepikan peraturan tersebut.

Tags: #dalam tren #kena kutuk #makan nasi lemak #Natizen #wan azizah