VIDEO TANGISAN SAYU MENCARI IBU ANAK MANGSA KEMALANGAN MYVI DI DUKE

1633 views

video anak mangsa

VIDEO TANGISAN SAYU MENCARI IBU ANAK MANGSA KEMALANGAN MYVI DI DUKE | video tangisan anak mangsa tragedi myvi lumba haram yang meragut 3 nyawa termasuk seorang bayi berumur 6 bulan.

sedih hati apabila salah seorang anak mangsa menangisi pemergian ibunya,dalam video tersebut terdengar jelas di telinga tangisan seorang anak yang mecari ibunya yang sudah pun tiada,video yang di viralkan oleh pujangga berbicara rata rata natizen mengucapkan takziah pada keluarga mangsa.

yang lebih menyayat hati pasangan berkenan sebenarnya masih meninggalkan dua lagi anak yang masih kecil..berikut video salah seorang anak dari pada anak mangsa.

Kami dari pada pihak eberita.0rg mengucapkan takziah pada mangsa dan merasa simpati terhadap adik yang meratapi pemergian ibunya,semoga ibu bapa adik ini di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman

Tags: #gambar kemalangan di duke #video kemalangan di duke #video kemalangan myvi di duke #video kemalanganmaut di duke #video tangisan anak mangsa kemalangan di duke #video tangisan sayu anak mangsa kemalangan di duke