Video Saat Saat Harun Salim Bachik Hembus Nafas Akhir Sebelum Meninggal Tersebar

Capture

Video Saat Saat Harun Salim Bachik Hembus Nafas Akhir Sebelum Meninggal Tersebar | inilah video saat saat akhir Allahyarham harun salim bachik menghembuskan nafas terakhir sebelum meninggal dunia pada pukul 5 petang, Ahad kemarin.

beliau menghembuskan nafas  terakhir selepas rebah ketika berhenti di kawasan Rehat dan Rawat (R&R) Bukit Merah, Perak arah selatan.

namun satu video telah tersebar di media sosial facebook yang menyatakan dalam video itu adalah Harun Salim Bachik saat saat menghembuskan nafas terahirnya,video tersebut bertajuk Saat Akhir Harun Salim Bachik ,dan kami sangat terkejut dengan paparan video itu.

klik link dibawah untuk paparan video Saat Akhir Harun Salim Bachik

video Saat Akhir Harun Salim Bachik

entah manusia mana yang merakam video tersebut masih belum diketahui dengan jelas.

dari beberapa pengguna facebook yang turut prihatin dengan paparan video itu mereka telah meminta untuk memadam video tersebut.

dari apa yang  kami lihat memang tidak sepatutnya perkara seperti ini di kongsikan dalam laman facebook,paparan video tersebut nampak jelas menambah lagi kesedihan dan juga tidak menghormati keluarga yang ditinggalkan llahyarham harun salim bachik

KIL

 

video

 

kami dari pihak eberita.org, turut merasa sedih dengan penyebaran video Saat Akhir Harun Salim Bachik,dan bukan niat kami untuk meyebarkan perkara tersebut,kami cuma ingin ,agar anda tidak berbuat hal yang sama seperti merakam aksi-aksi yang tidak sepatutnya,kemudian dikongsikan dalam media sosial.

Tags: #ideo Harun Salim Bachik meninggal #ideo Harun Salim Bachik meninggal tersebar #rekaman Harun Salim Bachik meninggal tersebar #Video Saat Harun Salim Bachik Hembus Nafas Akhir #Video Saat Saat Harun Salim Bachik Hembus Nafas Akhir