Video Rekaman Perbulan Mangsa Minta Tolong Diselamatkan Diculik Van Putih

gadis hilang

 Video Rekaman Perbulan Mangsa Minta Tolong Diselamatkan Diculik Van Putih|Seorang remaja wanita Nur Amirah Athirah 14 tahun di dakwa telah di culik baru baru ini di bandar baru sultan sulaiman ahad sekitar jam 3 petang di bawa menaiki van putih pemandu india.

Dipetik dari Facebook – Faizah Wahab

KES CULIK:
BANDAR SULTAN SULAIMAN
PELABUHAN KLANG.
*Report sedang diambil.
maklumat untuk semua Gerakan ;

Biodata mangsa culik van putih

NOR AMIRA ATIRAH BINTI ABDUL MAJID
14 TAHUN
PUTIH2 KULITNYA
RAMBUT PENDEK.

RECORD PERBUALAN MENGATAKAN MANGSA TERNAMPAK SIGNBOAD JOHOR .
MANGSA MENGATAKAN BAHAWA VAN YANG DIGUNAKAN UTK MENCULIK MANGSA ADALAH BERWARNA PUTIH.

MAKLUMAN SEMUA GERAKAN UNTUK MULA MENYEBARKAN HEBAHAN ORANG HILANG/CULIK INI.

922888_1687345158205048_7987715107772598620_n (1)

Menurut perbualan mangsa dengan kakaknya mangsa menelpon kakaknya dengan menggunakan hanphone penculik yang bercaya di curi mangsa meminta tolong kepada kakaknya dalam sebuah panggilan.

“dia curi hp penculik tu akan ada audio dia akak tengah cakap dengan dia korek maklumat,last2 akan dengar dia menjerit,akak rasa dia kantoi,dia ada cakap dengan akak yang penculik tu nak jual dia kat thailand.

akak dah buat report polis,polis cakap lokasi dia sekarang dekat banting jalan semarak 1.sekarang akak tengah tunggu info dari pihak polis,harap sangat tak ada apa pa terjadi kat dia,akak takut dia dak ekan rogol je,sebab pelakunya keling”Luah kakak mangsa .

Video Rekaman perbualan mangsa dengan kakak mangsa selepas di culik minta tolong

 

 

sejurus kes penculikan tersebar di media sosial ada ura ura yang mengatakan mangsa telah berjaya ditemui,namun frends of PDRM mememuat naik berita terkini mengenai kes.

“Maklumat terbaru yang kami dapat, Mangsa Adik Nor Amira, masih belum ditemui. Pihak Polis sedang giat mencari.
MOHON jangan sebar maklumat PALSU! Terima Kasih”

 

1157400_991421570894028_1693807250535045728_n

 

Update terkini Berita penemuan mangsa culik van putih adalah palsu

535247_933505416742850_4623654718955253949_n

culik

Dinasihatkan kepada orang ramai agar tidak membuat sembarang info yang tidak sahih agar tidak mengelirukan ahli keluarga mangsa dan juga orang awam yang mengikuti kes penculikan ini di laman media sosial.

gambar mangsa culik van putih

10653514_209465136059470_2247051132494255566_n

1934748_209465162726134_7060424671805416136_n

1003242_1687345181538379_3609579079812568979_n

Untuk info selanjutnya  Kes culik NUR AMIRA ATIRAH BINTI ABDUL MAJID akan dikemas kini dari masa kemasa,pada orang awam di nasihatkan agar berhati hati.

Baca lagi:

1.Mangsa Culik Nur Amirah Athirah Dedah Ramai Gadis Dalam Van putih

2.Video Rekaman Kedua Mangsa Culik Nur Amirah Athirah Menjelaskan Kedudukan Sebanar

3.Kronologi Penculikan Nur Amira Athirah

4.Pasukan Khas Diarah Turun Jejaki Nur Amira Athirah

6.Kes Nur Amira Athirah Diculik Van Putih Hanya Lakonan Tutup Malu?

7.Gadis Nur Amirah Athirah Yang Kononnya Diculik Ditemui Selamat-KPN

 

Tags: #berita terkini penculin van putih #Biodata mangsa culik van putih #mangsa culik van putih #Nur Amirah Athirah diculik van putih #Perbulan Mangsa culik Minta Tolong Diselamatkan #Video Rekaman Perbulan Mangsa Minta Tolong

loading...