Video Model Baru Proton PERDANA 2016 Sedang Dipandu Uji Atas Lebuhraya

3817 views

 

produa 2016

Video Model Baru Proton PERDANA 2016 Sedang Dipandu Uji Atas Lebuhraya|Ada sesuatu yang mungkin anakn membuatkan anda betul teruja , baru Proton Perdana! seorang Reader Tilakiswaran Samurgam baru membuat pengintip sedan perdana yang akan datang, menjalani ujian di jalan raya awam. Proton Perdana 2016  dikesan di Lebuhraya PLUS berhampiran Behrang.

Walaupun ia masih memakai penyamaran sepenuh badan, video ini memberi kita satu gambaran jelas lagi model pengeluar kereta tempatan yang akan datang. Tanda-tanda awal berjalan dengan baik.

Ia telah diumumkan beberapa kali sebelum ini walaupun berdasarkan lapan gen Honda Accord, Proton baru Perdana akan mempunyai reka bentuk yang tersendiri di dalam dan luar.

Ciri yang paling ketara adalah tebal C-tiang, seperti yang dilihat dari sisi. Dari video , sekurang-kurangnya,kelihatan seperti profil kereta telah diubah berbanding kenderaan keluaran sebelumnya, dengan sudut yang cetek dipilih untuk rumah kaca belakang. Bagaimana model ini akan berakhir masih belum dapat dilihat sepenuhnya.

Di badan kereta masih dilekatkan-up lagi, tetapi wajah Proton biasa jelas dapat dilihat. Pusingan belakang, nampak menarik dapat di lihat bahawa outlet ekzos muncul untuk diintegrasikan ke dalam bumper belakang.

Kami mengharapkan Perdana untuk memulakan tahun depan dengan powertrains Honda. Ini bermakna 2.0 liter dan 2.4 liter enjin petrol i-VTEC dipadankan dengan kotak gear automatik lima kelajuan.

Ia adalah hari-hari awal lagi, tetapi adakah anda suka apa yang anda lihat setakat ini.

 

 

Tags: #Gambar #Model Baru #Proton PERDANA 2016 #VIDEO