Video: Maafkan Saya Abang-Isteri

1331 views

Maafkan Saya Abang-Isteri|Isak tangis pilu keluarga mengiringi Jenazah lelaki yang membunuh diri secara live di faceboook ketika dalam proses pemakaman semalam.Isteri dan anak-anak arwah turut hadir dalam pemakaman tersebut.

Keluarga tidak dapat menahan rasa sedih,terutama sekali isteri arwah Dina Fitrianti,jelas terlihat memendam kekesalan yang mendalam.

“Maafkan saya abang” katanya sambil memeluk tanah pekuburan suaminya itu,empat anaknya juga turut berada dalam acara pemakaman berkenan tidak terkecuali dengan anak lelaki mereka yang masih berumur  4 tahun.

Berkait dengan punca kejadian isteri arwah dikatakan menjadi pemicu bunuh diri itu.

Menurut warga sekitar pasangan itu sempat menjadi tontonan warga ketika bergaduh mulut di luar rumah hingga dibawa kerumah ketua kampung.

Dina Febrianti sempat menyatakan keinginan untuk bercerai,Namun arwah hanya diam membisu dan balik kerumah semula.

Sidiq yang merupakan ketua kampung menyatakan pasangan itu bergaduh berpunca daripada Dina Febrianti yang ditegur suami kerana terlalu kerap chetting dengan lelaki lain di laman media sosial.

Bagaimanapun  Dina Fitrianti tidak menyangka bahwa lelaki yang menjadi suaminya selama 17 tahun itu gelap mata membunuh diri.

Tags: #Facebook #Isteri lelaki bunuh diri #lelaki bunuh diri live #Video Maafkan Saya Abang