Video Lelaki Terakam Suara Hantu Ketika Nyanyi Dalam Aplikasi Smule

3678 views

KJKIKS

Video Lelaki Terakam Suara Hantu Ketika Nyanyi Dalam Aplikasi Smule|Menyeramkan dan mengerikan itulah yang di alami oleh seorang pengguna aplikasi smule yang tidak percaya dengan hantu mendakwa dirinya terakam suara hantu menyanyi dalam aplikasi tersebut.

Kejadian ini di kongsi oleh encik hairul yang sebelum ini mengatakan dirinya kurang percaya dengan hantu,namun apabila kejadian yang baru menimpanya ia merasakan ada sesuatu yang lain.

Selama ini aku kurang percaya dengan hantu apa semua,aku percaya pada jin san syaitan wujud.sebab aku tak pernah nampak,tapi malam tadi terjadi pada diriku sendiri, Aku tak tau sama Ada ilusi Aku sendiri atupun sesuatu yg lain.

Aku ondway balik Dari Kluang ke Segamat seperti biasa,Aku tak kan bukak radio sebab Aku suka layan Smule,buat peneman lah orang cakap.

layan punya layan Aku tergerak hati nak buat video,tapi menghadap ke jalan.Aku memilih lagu sudahku tahu Dari projector band,Aku tekan solo sebab Nak nyanyi sorang sorang.

sebelum Aku nak nyanyi,macam biasa la,check chek dulu sound dia tak ok ke kan,sebab Ada banyak pilihan so Aku Dah check sound dia ok,Aku tekan la restart song.

Nak Di jadi kan cerita,Aku lalu je kawasan tu,Aku Dah rasa lain macam.Aku buat tak tau jela sebab Dah biasa lalu,Aku start je Nak nyanyi,Aku rasa mcm suara Aku berdouble,mcm Ada backup singer plak.padahal Aku nynyi solo.

Dh check sound smua OK sebelum nak mula nyanyi Aku trgerak hati Nak senyap kejap,alangkah terkejut nya Aku Ada suara org nyanyi dalam tu.Nak join Aku nyanyi….

Aku trpandang kelibat kat cermin belakang aku macam Ada something Aku trus cabut earphone sepantas kilat .

Selepas Aku cabut earphone,Aku campak phone aku ke bawah Aku turunkan tingkap kiri Dan kanan.Aku membongkok kan badan Dan parking dagu Aku baiyek punya Kat atas stering Kereta supaya Aku tak gatal Nak lihat cermin sisi Dan belakang Aku focus je pandang depan.

Aku istifar,Aku baca ayat apa yang Patut yang terlintas kat kepala otak Aku ni,semasa Aku melaungkan azan.Aku dpt merasakan ada orang membelai Di belakang badanku seperti mencuit cuit.

Aku jadi makin gerun tapi Aku Cuba melaungkan azan,1 Kereta pun tak ada kat kawasan tu,aku pecut Cari lampu kereta.

Selepa aku habis aungkan azan Tiada lagi yg membelai Di belakang badanku,Trafiq light balai polis labis pun bertukar merah,Aku berhentikan kereta.

Aku lihat semula phone Aku Tertera perkataan FINISH,menandangkan lagu tu dah habis,Aku malas nk dengar semula.Aku tekan continue and save kat rumah baru dengar.

25/8/2016….
Hari khamis…
Pukul 9.00 pm
Selekoh kubur Cina chaah.

Inilah pengalaman aku ku dapat Dari aplikasi Smule,.maybe ilusi,maybe kebetulan.atupun Ada problem pada aplikasi tu sendiri.

Tapi kalau Korang pergi Kat Aku punya profile Smule tu,Korang tengok Aku nyanyi solo lagu ni,kalau Korang tekan SING kat atas kanan tu,korang pilih SOLO,Korang tengak,Ada tak suara macam apa yang Aku dengar?

Aku saje Nak kongsikan pengalaman Aku,Aku tak suruh Korang percaya ke tak,tpi itu lah yg Aku hadapai Selama 3 minit.

Badan Aku kaku kaki hanya pijak paddle minyak,fikiran seperti diganGgu.jika Korangg hadapi macam Aku,apa yang Korang perlu buat????

Maybe salah Aku jugak..sebab memekak dalam kereta bila lalu tempat sunyi ,hutan.Ini dah terkena,kira pengajaran bagi Aku lah.

Lepas ni tak nyanyi time malam,nyanyi time pagi je,bukan pagi buta,dulu sangup stay dalam kereta smpai 3 pagi padahal dah sampai rumah.

14183926_1433537726662997_8078763646741382446_n

Tags: #Hantu #menyanyi #smule #Suara #sudah ku tahu #terakam #VIDEO