(VIDEO) LELAKI DIBELASAH KANTOI SKODENG DALAM TANDAS WANITA

2051 views

Kantoi4

(VIDEO) LELAKI DIBELASAH KANTOI SKODENG DALAM TANDAS WANITA  | Seorang lelaki dibelasah teruk selepas di dakwa kantoi skodeng dalam tandas wanita,selepas di soal siasat dan dirakam dalam keadaan memalukan oleh beberapa pemuda.dalam rekaman, yang kini menjadi viral di laman facebook.

Lelaki yang berasal dari pada perak itu bekerja di gebeng,kuantan ini dikatakan menceroboh masuk kedalam tandas wanita dan duduk disiti berjam jam lamanya sambil berpura-pura membuang air besar.

Perlakuannya diketahui apabila salah seorang prempuan (mangsa) ternampak tangan terjulus bersama telpon bimbit sedang merekam mangsa di tandas sebelahnya.
Bagaimanapun setelah temberangnya pecah, lelaki itu menafikan sekeras-kerasnya, tuduhan sebaliknya duduk dalam tandas dalam keadaan seluar dilondekan seolah-olah sedang buang air besar ketika ditanya.hal ini, membuatkan beberapa pemuda yang bertanya kebetulan berada disitu naik angin lalu membelasahnya ditempat itu juga.

Dipetik dari portal mynewshub berdasarkan suara dan percakapan dalam video ini lelaki berkenan mahu diserahkan pada pihak polis untuk mengambil tindakan lebih lanjut,jadi kami berharap perkara yang berlaku seperti kes ini dapat di siasat oleh pihak berkuasa,kejadian difahamkan berlaku di tandas wanita di sebuah stesen minyak kota damansara.

Tags: #VIDEO DIBELASAH KANTOI SKODENG #VIDEO KENA BELASAH #VIDEO LELAKI DIBELASAH #VIDEO LELAKI DIBELASAH KANTOI #VIDEO REKAM WANITA DALAM TANDAS #VIDEO REKAM WANIYA DALAM TANDAS #YOUTUBE REKAM WANITA DALAM TANDAS