video: Kes Buli Di Rumah Anak Yatim

1292 views

 

Misi mencari pembuli singlet hitan belum berakhir, timbul pula cerita lain yang memang kejam..video yang tersebar memang boleh diannggap melampau. Pihak polis walaubagaimanapun telah mengesahkan video klip terbaharu mengenai kes buli yang tersebar melalui laman sosial Facebook sejak dua hari yang lalu adalah kes lama yang berlaku di Perlis. Menurut pihak polis, kejadian itu berlaku pada Jun lalu di sebuah rumah anak yatim yang membabitkan sekumpulan penghuni asrama rumah tersebut yang membuli penghuni junior lain. Kes itu telah disiasat dan di anggap selesai.

Sedihkan…Speechless actually. Tak pernah kita bayangkan kes macam ni berlaku di rumah anak yatim. Coz what I have in my mind is that adik-adik yang menghuni rumah anak-anak yatim ni sentiasa di didik untuk menyayangi each other kerana mereka senasib..Namun sangkaan kita salah. Moga-moga adik-adik ni cepat tersedar dan kembali ke pangkal jalan.

Tags: #baru video buli di rumah anak yatim #cerita tukang buli di rumah anakl yatim #gambar buli #kes buli anak yatim #kisah buli di rumah anak yatim #rekaman video buli #rumah anak yatim #video buli di rumah anak yatim #video buli melampau #video buli pelajar #video buli pelajar lain #video kes buli di rumah anak yatim #video pembuli di rumah anak yatim