Video Hairul Azreen Melamar Hanis Zalikha Secara live

1894 views

video hanis

Video Hairul Azreen Melamar Hanis Zalikha Secara live | Pentas Gegar Vaganza Akhir menjadi saksi pelakon lelaki, Hairul Azreen melamar kekasih hatinya, Hanis Zalikha secara langsung di hadapan penonton yang berlangsung di Dewan Sri Putra Bukit Jalil semalam.

Hairul yang muncul di atas pentas secara mengejut telah memberikan sebentuk cincin emas sebagai tanda ikatan perhubungan yang turut mendapat restu daripada ibu bapa Hanis.

hairul azreen lamar hanis zalikha (7)

Gambar lamaran Hairul Azreen yang sweet itu juga dapat dilihat di laman Facebook Hairul sendiri. Lamaran ini terus mendapat perhatian peminat dan seperti biasa tradisi turun temurun peminat artis Malaysia, kritikan dan sokongan bepisah tiada.

ini merupakan video hairul azreen melamar hanis zalikha di pentas akhir gegar vagansa semalam lamaran ini telah manjadi viral diseluruh media hiburan malaysia.

sementara itu selepas amran fans  menonton video ini sebanyak 20 kali  amran menghadapi tekanan yang cukup serius sampai ada yang mengatakan amran membeli rajun tikus  sebanyak 3 baldi di kedai runcit ah seng berdekatan rumah beliau

amran

Tags: #Gambar lamaran Hairul Azreen #hairul azreen #hairul azreen melamar hanis zalikha #hanis zalikha #pentas akhir gegar vagansa #VIDEO #video hairul azreen melamar hanis