VIDEO Benar Sedozen Batu Sungai Berdiri di Air Terjun Gunung Pulai

1948 views

batu1

 

VIDEO Benar Sedozen Batu Sungai Berdiri di Air Terjun Gunung Pulai Gunug Pulai | mencatat satu fenomena yang menghairankan apabila sekumpulan anak muda menemui hampir sedozen batu sungai berdiri di atas batu-batu yang lebih besar.

batu2

Peliknya batu-batu itu berdiri dalam keadaan bahagian yang runcing berada di sebelah bawah manakala bahagian yang lebar berada di sebelah atas.

batu3

 

Di atas salah satu daripada batu yang berdiri itu terdapat sebelah kaki haiwan yang telah dipotong serta berikat dengan kain berwarna merah. Kewujudan kaki haiwan tersebut menunjukkan telah berlaku aktiviti pemujaan di kawasan air terjun berkenaan.

Untuk menonton video fenomena ini sila klik SINI  atau klik perkataan ‘post’ di bawah

Post by Amoyy Sepet.

Tags: #air terjun gunung pulai #batu berdidi di gunung pulai #cerita batu berdiri di air terjun gunung pulai #gambar batu berdidi di air terjun gunung pulai #kisah benar batu berdiri #kisah sebenar batu berdiri di gunung pulai #misteri air terjun gunung pulai #penomena alam batu berdiri #punca sebebnar batu berdiri di gunung pulai #video batu berdiri #video pelik batu berdiri di air tejun gunung pulai #video sedozen batu berdiri di air terjun gunung pulai