UNTUK DIA AFIATUL ADIK ISTIMEWA-BENGAH ABANG SPORTING

1444 views

abang sporting

 

UNTUK DIA AFIATUL ADIK ISTIMEWA-BENGAH ABANG SPORTING | Sekumpulan orang ramai tiba tiba menyerbu facebook lelaki Bernamabengah, Siapa dia? bengah si abang penyangang dan sporting yang menjadi viral sekarang ini.beliau adalah seorang abang yang mengongsikan beberapa keping gambar adiknya afiatul di laman sosial facebook,untuk info afiatul adalah seorang budak istimewa.

Kongsian gambar yang di viralkan oleh penmerah itu mendapat sambutan hangat dari orang ramai,ya itu memang sepatutnya mendapat pujian,kami yakin masih banyak sosok abang seperti ini di bumi malaysia.

Setelah gambar itu tersebar di media sosial beliau pernah mendapat teguran dari seorang kawan tentang gambar yang menjadi viral tersebut”Suka ke dapat LIKE beratus ni dengan gunakan adik sebagai publisiti murahan?”. hmm..katanya dalam kenyataan tersebut.

Pada bengah usah di dengar kata orang,saudara sedih bukan bermakna orang lain sedih,saudara bahagia bukan bermakna orang lain ikut bahagia,teruskan hidup dengan cara saudara sendiri .jagalah adik afiatul dengan sebaik mungkin dia adalah penghuni sorga kelak,beruntunglah bagi saudara mendapat adik seperti afiatul.

Berikut gambar bengah dengan adik afiatul

 

abang sporting

 

BENGAH

 

10167965_1030610300302138_740969798402747578_n

 

NGAH

 

Facebok bengah Makhlok Macho

 

Tags: #afiatul budak istimewa #bengah dan adik afiatul #bengah dan afiatul #bengah si abang sporting #identiti bengah si abang sprting #kisah bengah dan afiatul #kisah bengah si abang sporting #siapakah bengah