Tiga Pelajar Tingkatan 5 Rogol Rakan Sekelas

2420 views

kes rogol

Tiga Pelajar Tingkatan 5 Rogol Rakan Sekelas |  Tiga remaja tingkatan lima didakwa atas tuduhan merogol rakan sekelas, di mahkamah majistret, di Kota Bharu, hari ini.

Seorang daripada mereka mengaku salah atas tuduhan itu, sementara dua lagi memohon untuk dibicarakan.

Ketiga-tiganya berusia 17 tahun dan didakwa merogol mangsa seusia dengan mereka di sebuah rumah di Taman Wira Jaya, Kok Lanas, di sini, antara jam 9.30 pagi dan 1 petang, 22 Januari lalu.

Tuduhan dijalankan mengikut Seksyen 371(1) Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara maksimum 20 tahun dan boleh dikenakan sebat, bagaimanapun mereka pesalah juvenil menyebabkan hukuman tertakluk kepada Akta Kanak-kanak 2001.

Mahkamah membenarkan dua tertuduh yang tidak mengaku salah itu diikat jamin RM2,000.

Tertuduh yang mengaku merogol mangsa pula tidak dibenarkan sebarang jaminan kerana sudah di tempatkan di Sekolah Tunas Bakti Taiping.

 

 

Tags: #budak kena rogol #budak sekolah kena rogol #cara merogol rekan #cerita rogol pelajar #cerita seks melayu #hukuman perogol #kes rogol #kes rogol di sekolah #Kok Lanas #pelajar dirogol tiga rekan #pelajar rogol rekan sekelas #pelajar tingkatan dirogol #rekan sekelas dirogol #rogol dalam kelas #rogol pelajar #Taman Wira Jaya #tiga pelajar rogol dalam kelas #tiga pelajar rogol gadis #tiga pelajar rogol rekan #tiga pelajar rogol rekan sekelas