Teruk Dikecam,Nizam Gelar Wanita Tudung Labuh Sebagai Pu**mak

474 views

Teruk Dikecam,Nizam Gelar Wanita Tudung Labuh Sebagai Pu**mak|Kuala lumpur- Susulan video iklan review produk B-Confident dimuat naik tempoh hari yang dikecam netizen, Nizam Rahman tampil memberi penjelasannya melalui Facebook video live.

“Seperti mana video yang tengah viral, aku peliklah kenapa yang kecam, komen, yang pakai tudung labuh, yang acah-acah ustazah/ustaz komen, orang macam itu sebenarnya pu**mak. Kalau aku cakap memang kau marah. Yang tudung-tudung labuh itu yang nak komen ala-ala ustazah, bu**h. Kau jangan nak feeling kau ustazah, tak payah feeling kau masuk syurga.

“Betul geram, bukan nak cakap apa. Kalau korang jadi Nizam, Nizam tak kisah kalau korang nak komen cara baik. Masalahnya yang komen atau PM Nizam, ‘wei bapok! kau ubah-ubahlah jadi lelaki’. Ya Allah, sampai Nizam hilang respect dah pada orang tudung-tudung labuh ini. Orang yang macam itu yang banyak kutuk Nizam.

“Bila aku buat video B-Confident itu, hmm kutuk bukan main. ‘Apalah video memalukan wanita’, kau cakap aku memalukan wanita? Nasib baik aku yang buat, kalau perempuan yang buat, kau rasa apa jadi?

“Nasib baik aku letak tetek. Kau pergilah komen dekat wanita-wanita yang seksi apa, buat-buat tetek, kau pergilah kutuk. Tak masuk pun iklan, tak masuk pun siakap keli, tak masuk pun media. Kenapa aku yang lelaki pun buat macam itu korang rasa tergugat? Sebab korang tak ada tetek, kan? Buat itu salah, buat ini salah. Aku dah mengamuk ni.

“Kalau kau alim, kau pergi solat dan doakan Nizam. Bukan kau nak kutuk aku, ‘hei, ubahlah. tuhan laknat kau menyerupai wanita’. Kau tau tak, kau cakap-cakap laknat, kau siapa? Kau bukan tuhan. Hanya tuhan saja yang boleh melaknatkan kaum-kaum Dia,” katanya.
Bagi kakak Nizam pula, netizen tidak sepatutnya mengecam adiknya sehingga melibatkan ibu bapa mereka.

“Aku tak hairan pun. Sebenarnya yang cakap itu, dia tunding satu jari kat orang, 10 jari datang kat dia balik. Dia kena fikir dia ada mak ayah, adik beradik lain, tak jatuh pada anak kau, adik kau. Dia kena fikir. Speechless, geram.

“Sampai ada yang maki cakap ‘ini mak bapak kau yang ajar?’. Jangan main-main mak bapak tau. Kalau aku cakap kau anak luar nikah, kau marah tak? Janganlah macam ni, sebut-sebut nama mak ayah, kata kakak Nizam.

“Pergi mampus sama engkau. Kau kutuk aku, kau dapat apa? Aku dah dapat ijazah dah esok. Anggaplah benda (video) itu macam lawak. Kalau mindset kau anggap benda itu kotor, kotorlah jadinya. Kalau mindset kau lawak, anggap itu sebagai lawak. Dah, senang cerita.

“Nizam tak kacau orang pun, Nizam buat video untuk korang happy, that’s all. Kalau tak suka, tak payah share. Anggap benda itu lawak dan hiburan. Kalau kau rasa berdosa sangat, tutup mata, pergi sembahyang lima waktu dan berdoa pada tuhan ampunkan kau sebab tengok benda lucah,” katanya.