Tak sempat r0gol dah meleleh

44664 views

Tak sempat r0gol dah meleleh|Seorang lelaki “Riski 21” di serah kepada polis setelah ditangkap orang awam kerana didakwa cuba merogol seorang gadis sekolah menengah semalam.

Menurut cerita Mangsa ketika itu ia pulang dari sekolah berjalan kaki,oleh kerana jarak sekolah dan rumahnya agak jauh mangsa terpaksa melewati kawasan estate sebagai jalan pintas.

Dalam perjalanan tersebut mangsa telah di halang oleh seorang lelaki tidak dikenali kemudian ia dibekap dan di seret ke sebuah pondok kosong di kawasan berhampiran

ketika itu mangsa meronta dan minta di lepas.Akibat dari rengekan dan rontaan mangsa yang di tindih nafsu riski semakin membuak,malangnya riski mengalami ejakulasi awal sebelum sempat merogol pelajar sekolah berkenan lebih mendalam.

Oleh karena suspek tidak dapat merogol mangsa,suspek kemudian memaksa mangsa untuk menyerahkan sejumlah wang sebelum meninggalkan mangsa di pondok itu.

Mangsa kemudian bergegas meminta pertolongan dari orang awam di kawasan ladang tersebut,beberapa orang pemuda berjaya menahan suspek tidak jauh dari lokasi atas pengecaman mangsa.

Riski Sempat dibelasah orang awam sebelum diserahkan kepada pihak polis Garut Jawa Barat ,Indonesia.

Tags: #Tak sempat r0gol dah meleleh