Syaiful Zero Tunda Tarikh Perkahwinan? ini Punca Syaiful Zero Tak Jadi Kahwin.

Syaiful Zero Tunda Tarikh Perkahwinan? ini Punca Syaiful Zero Tak Jadi Kahwin. | Memang pelik , dah nak kahwin bulan depan tiba-tiba tunda pula.Mungkin dengan kejutan publisiti ini akan membuatkan perkahwinan mereka tidak lagi privacy,bagus juga tu kalau nak tunda daripada kahwin tapi tak senang duduk diganggu betul tak.Nanti boleh umum perkahwinan kemudian mana tau dapat penaja terbaik punya..

syaiful zero

Mahu fokus pada kerja ! Itulah alasan Syaiful Zero mengenai penangguhan majlis perkahwinannya yang dijadualkan pada pertengahan bulan Februari ini.

“Perkahwinan tersebut ditunda kepada satu tarikh lain kerana saya mahu fokus kepada kerjaya bersama dua adik saya iaitu Sharif dan Atu,” ujar nya.

Syaiful yang popular dengan nama lawaknya Melati menambah, dia bersama adik-adiknya terlebih dahulu mahu membaiki rumah mereka di Kudat dan kemudian membawa ibu mereka menunaikan fardhu haji di Mekah.

“Nawaitu asal kami menyertai Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM 2014) adalah untuk mendapatkan wang dan menunaikan dua hasrat kami itu.

“Hal perkahwinan, mungkin akan ditunda terlebih dahulu… Buat masa ini biarlah kami bertiga fokus pada kerja dahulu,” ujar Syaiful dipetik sebagai berkata.

Tags: #Gambar Syaiful Zero #Kontroversi Syaiful Zero #Lawak Kumpulan Zero #Lawak Syaiful Zero #Maharaja Lawak Mega 2014 #mlm 2014 #Punca Syaiful Zero Tak Jadi Kahwin #Syaiful Zero #Syaiful Zero Tunda Tarikh Perkahwinan #Video Kumpulan Zero #Video Lawak Kumpulan Zero