Suami Tusuk Kemaluan Isteri Pakai Gunting Hingga Maut

1694 views

Suami Tusuk Kemaluan Isteri Pakai Gunting Hingga Maut|Seorang wanita 25 tahun ditemukan maut dengan gunting sepanjang 32 sentimeter masih melekat dikemaluan dipercayai dibunuh oleh suaminya sendiri Amirul 27 tahun.

Dalam kejadian yang berlaku bulan lalu di desa Trias Estate bekasi indonesia,Amirul berkata dia membunuh isterinya kerana kesal isteri tak kunjung mengandung meskipun sudah 3 tahun menikah.

Selain itu mangsa juga dikatakan turut mengejek kesehatan batin suaminya dengan mengatakan tidak memiliki sperma yang sehat untuk menghasilkan anak.

Akan tetapi menurut suspek yang memberikan keterangan dimahkamah semalam 15.03.2017 mangsa lah yang sebenarnya mandul.

Katanya sebelum pembunuhan berlaku,dia dan isteri sempat bergaduh mulut meskipun tengah mengadakan hubungan intim ketika itu.

Suspek yang geram terus mengambil gunting yang tidak jauh dari tempatnya terus menancapkan kedalam kemaluan mangsa beberapa kali hingga mengalami pendarahan dan maut.


Dihadapan hakim mahkamah Amirul nampak menyesal namun katanya isterinya patut mati kerana tidak mampu memberikan keturunan padanya selain dari mangsa dikatan suka mengejeknya tidak memiliki kekuatan untuk menghasilkan anak.

Bagaimanapun Amirul yang dijerat pasal 6 ayat 2 yang mengakibatkan kematian terancam hukuman penjara seumur hidup.

Tags: #gambar tusuk kemaluan isteri dengan gunting #isteri maut #isteri tak kunjung hamil #itusuk kemaluan pakai gunting #mandul #suami berang di ejek tak kuat #suami tusuk kemaluan isteri dengan gunting #sumbat gunting dalam kemalauan isteri #tusuk kemaluan isteri dengan gunting #tusuk kemaluan isteri pakai gunting