Suami Muda Enggan Berpisah Dengan Isteri Yang Terbaring Di Wad Mengandung Anak Ke 7

eberita

 

Suami Muda Enggan Berpisah Dengan Isteri Yang Terbaring Di Wad Mengandung Anak Ke 7 | Mengharukan apabila seorang lelaki menemani isterinya dalam wad menjadi viral di media sosial,menurut sumber isteri kepada lelaki yang masih nampak muda ini telah pun mengandung anak ke 7,si isteri yang mengalami pendarahan terpaksa di masukkan ke wad untuk mendapat rawatan.agaknya umur berapakan pasangan ini kahwin? gambar yang dikongsikan oleh nanie nanie mendapat perhatian ramai pengguna media sosial ramai memuji serta mengatakan beruntung mendapat suami macam lelaki ini.kejadian berlaku di Hospital Pakar Tun Fatimah Muar.sama sama kita doakan agar isteri beliau cepat sembuh,kasiahan anak-anaknya yang lain atoknya yang jaga

Mcm2 ragam dlm wad ni…
Rase sayu tgk pasangan dpn katil ni..
Isteri mengandung ank ke 7…di ulang ye ank ke 7 uolls…
Suami muda 5thun dr isteri..
Isteri mngandung 3bln..kuar drh..
Si suami smpi brgaduh ngan nurse n mak guard nak teman istri nye..nurse x bg sbb ini wad pompuan..

Akhir nurse n mak guard benarkn die tngu di luar tapi aku tengok setiap 10min die msuk tgk isteri…
Last..nurse n mak guard biar je..

Terdetik dlm ati..bgaimana ank2 yg lain kat uma..x kje ke suami die ni…
Nanie kan..xmau jd tnda tnye trus direct minta jwpan dr sisuami ni..
“kak (walau sebaya) istri sye bkn ari2 msuk wad…sye kne teman die..die ngndungkn ank sye..kdaan n emosi die sgt x stabil..sye kne teman die..ank2 sye yg lain sye minta tlg atuk n mkcik diorg tengokkn..saye kerja sendiri kak..masa sye bley adjust..yg penting isteri saye ni…”

Alololo…sweet nye…Nanie Nanie

11742634_953285768043186_8029888150255249786_n

11709506_953285478043215_2672699089501370850_n (1)

 

Tags: #Anak #Berpisah #dengan #Enggan #Isteri #ke 7 #Mengandung #Muda #suami