Suami Cincang dan makan otak Isteri

4757 views

Suami Cincang dan makan otak Isteri|Inilah alasan yang diberikan oleh seorang lelaki berusia 43 tahun yang tergamak membunuh isterinya dengan kejam lagi sadis

Jiran-jiran suspek memberitahu pihak berkuasa pada hari ahad selepas mereka melihat suspek melontar keluar sebahagian tubuh yang terkoyak dan terlerai di luar rumah

Ketika ditemu ramah pada hari Isnin, Estrera memberitahu wartawan bahawa dia tidak menyesal membunuh isterinya, Hiede yang berusia 46 tahun, kerana dia adalah syaitan dan membawa rahim syaitan itu.

“Dia kacau saya kerana dia adalah Iblis, dia memberitahu saya sendiri bahawa dia adalah Iblis,” kata Estrera kepada gerombolan wartawan

“Dia akan menjalani peperiksaan psikologi dan psikiatri oleh seorang doktor yang berwibawa agar kami tahu tahap keadaan mentalnya,” kata Ketua Supt. Guillermo Eleazar, pengarah Daerah Polis Kota Quezon (QCPD)

Suspek memberitahu polis bahawa dia membunuh isterinya daripada kebencian yang telah dibina semasa perkahwinan mereka selama 16 tahun.

“Dia tidak memperlihatkan penyesalan ,” kata Eleazar. “Dia adalah bahaya kepada masyarakat dan tidak boleh keluar di khalayak ramai.”

Ujian dadah awal yang dijalankan oleh Unit Pengesanan Penyiasatan Jenayah QCPD menunjukkan Estrera negatif untuk dadah, walaupun dia mengaku menggunakan “syabu” (kristal meth) pada tahun 2002.

Laporan itu menambah dari tempat kejadian ditemui pisau dapur 13 inci dengan kesan darah pada pegangannya dan tukul berdarah yang ditemui di bawah tubuh mangsa.

Suspek bertindak membelah perut isterinya untuk memeriksa sama ada dia mengandung, kata Estrera. Polis kemudian mengesahkan bahawa Hiede tidak mengandung dan pasangan itu tidak mempunyai anak.

Selain memotong anggota badannya, Estrera menambah bahawa dia telah memerah wajah isterinya, memandang matanya dan memakan bahagian otaknya selepas dia menghancurkan kepalanya dengan tukul.

 

Tags: #Bunuh #cincang #Isteri #Otak #suami