Suami Cari Lain Sebab Tak Tahan Payudara Isteri Terlalu Besar

16250 views

 

Gambar Hiasan

Suami Cari Lain Sebab Tak Tahan Payudara Isteri Terlalu Besar|Sebagai seorang suami tentu akan menjadi bangga bila memiliki isteri yang baik,rajin bekerja dan juga menjaga penampilan Agar tetap nampak cantik.Pun sebagai manusia tentu ada juga perkara yang tidak menarik di mata suami.

Sebagai contoh yang di kutip dari facebook KRT ,Seorang lelaki yang dikenali sebagai zarul mendakwa merasa tidak tertarik dengan payudara isteri yang bertambah besar hingga nafsunya terbantut.

“Saya zarul seorang suami dan seorang ayah,saya ada masalah dengan isteri,kami dah kahwin lima tahun”

“Isteri saya biasa sahaja tapi cantik dimata saya dan kami hidup bahagia.anak-anak semua terjaga dengan baik,urusan rumah juga semua elok walaupun dia sebagai isteri yang bekerjaya”katanya.

Menurut zairul lagi,isteri menjaga dan melayan dirinya bagai raja malah dia merasa bertuah kerana memiliki isteri sebaik itu,namun semua berubah semenjak isteri menjadi usahawan produk kecantikan.

Zarul yang berbeda dengan lelaki lain merugut bahawa payudara isteri semakin membesar.

“Semenjak dia menjadi usahawan produk kecantika payudara isteri semakin membesar,dan peliknya isteri bangga dengan perubahan itu”ujarnya.

Zarul pada mulanya merasa senang kerana produk yang di jual isteri makin laris,namun senang hati tadi berubah menjadi makan hati apabila melihat bentuk payudara isteri yang sangat berbeza dari dahulu.

“Payudara isteri dah tak comel macam dulu,nafsu saya hilang sebab payudara dia dari saiz 34 ke 38″kata zarul.

Bagaimanapun di hujung cerita zarul tiba tiba terselip niat ingin berkahwin lagi dengan wanita lain yang dia kenali melalui Wechat yang berusia 19 tahun.

Zarul juga meminta pendapat ramai adalah boleh dia menggunakan alasan itu untuk kahwin lain.malah menurutnya lagi dia mampu berkahwin lagi sebab gajinya kini berjumlah Rm 5.000 sebulan.

Tags: #Suami Cari Lain Sebab Tak Tahan Payudara Isteri Terlalu Besar