Siti Nurhaliza Kongsi Rahsia Hamil 4 Bulan

1212 views

Siti Nurhaliza Kongsi Rahsia Hamil 4 Bulan|Teka teki mengenai berita kehamilan Datuk Siti Nurhaliza Tarudin sejak beberapa bulan lalu akhirnya terjawab apabila penyanyi tersohor itu mendedahkan dia kini sedang hamil empat bulan.

Siti, 38, mendedahkan mengenai perkhabaran gembira itu dalam satu sidang media khas yang diadakan di kediamannya di Bukit Antarabangsa, Ampang Selangor pada malam Jumaat.

“Selama ‘menyepi’ seketika banyak berita dan spekulasi mengenai diri saya yang diperkatakan dan dikongsi atau tular di media sosial.

“Namun saya memilih untuk berdiam diri sahaja kerana ada fokus tersendiri selama waktu saya berehat ini.

“Terima kasih kepada semua yang sentiasa mendoakan saya dan suami dikurniakan cahaya mata. Saya hargai setiap doa anda,” katanya.

Turut hadir pada sidang media itu adalah suaminya, Datuk Seri Khalid Mohd Jiwa dan ahli keluarganya.

Pada Julai lalu, kecoh apabila kononnya satu sampel darah individu dicatatkan atas nama ‘Siti Nurhaliza Tarudin’ telah dihantar ke sebuah makmal patalogi dan klinikal di Petaling Jaya oleh sebuah hospital.

Bagaimanapun tidak dipastikan sama ada nama berkenaan merujuk kepada penyanyi Siti Nurhaliza atau pun individu lain yang mempunyai nama serupa.

Berdasarkan ujian makmal dan laporan pemeriksaan terhadap sample atas nama berkenaan, individu itu dikatakan hamil antara empat dan lima minggu.

Pada 1 Disember 2015, Siti Nurhaliza berkongsi rasa sedihnya dengan peminat selepas dia mengalami keguguran yang ketika itu baru berusia dua bulan.

Siti dan Datuk K berkahwin pada 21 Ogos 2006.

Tags: #4 Bulan #hamil #Kongsi Rahsia #Siti Nurhaliza