Sajat perjelas isu benjol dalam seluar

1950 views

Sajat perjelas isu benjol dalam seluar|Kelmarin kecoh apabila netizen mendakwa ternampak ‘benjolan’ pada seluar Sajat sehingga ada pihak yang yakin bahawa usahawan berkenaan merupakan seorang lelaki seperti yang didakwa media.

Difahamkan video berkenaan telah dirakam oleh Gie Ismail sebelum dimuat naik usahawan berkenaan di laman Instagramnya.

Kebanyakan netizen menyindir pengasas produk bengkung berkenaan, bahkan ada yang meninggalkan komen lucah di entri berkenaan.

Bukan itu sahaja, ada juga individu yang mendakwa bahawa suara yang menyanyikan lagu berkenaan bukanlah suara asli Sajat kerana didengar sedikit merdu dan menyerupai suara seorang wanita.

Walau bagaimanapun Sajat tidak berdiam diri dengan tuduhan berkenaan. Dalam satu video yang dimuat naik di Youtube, Sajat ada mencantas beberapa isu yang dituduh oleh netizen.

“Itu seluar, awak..seluar kain dia tu..lagi satu kita kan memang ada dua kemaluan..kenapa awak ni..memang jenis suka tengok kemaluan orang eh? Kalau jalan-jalan tengok part tu dulu eh..kotorla..gila seksla you all ni..

Kesian korang ni kan..tak kisahlah awak parking tepi ke, parking kanan ke, parking belakang ke..parking hujung ke..

So stupid someone..I ni karaoke kot..kenapa..pastu diaorang cakap bila I nyanyi I miming..ehh suara bila menyanyi lain..bila nyanyi automatik suara lebih woman..I kan transfromer..”

Video berdurasi 14 saat itu menunjukkan usahawan berkenaan sedang menyanyi di salah sebuah pusat karaoke

Tags: #Sajat perjelas isu benjol dalam seluar