remaja Muda ditangkap Beranak Dalam Semak

4276 views

 

ibu muda beranak dalam semak

 

  remaja Muda ditangkap Beranak Dalam Semak | termeloh  Seorang wanita berjaya ditahan oleh orang awam ketika cuba melarikan diri dan meninggalkan bayi yang baru lahir dalam semak di bandar ini, pagi tadi.

Wanita yang berusia lingkungan 20-an itu berjaya dihalang dari cuba melarikan diri setelah melahirkan bayinya dalam semak.

Wanita itu dikatakan cuba bersalin sendiri di dalam semak menyebabkan banyak tumpah darah.

ibu muda beranak dalam semak
Menurut sumber, wanita terbabit enggan bersalin dan mendapatkan rawatan di hospital kerana takut rahsianya terbongkar. Ketakutannya itu memaksa dirinya mengambil tindakan drastik sehingga membahayakan nyawa diri dan bayinya.

Si ibu dan bayi dihantar ke hospital untuk mendapatkan rawatan.

Tags: #cerita remaja beranak dalam semak termeloh #gadis beranak dalam semak #gadis bersalin dalam semak #gadis muda beranak dalam semak #gadis muda beranak dalam semak termeloh #gadis muda di tangkap beranak dalam semak #gadis muda kantoi beranak dalam semak #ibu muda beranak dalam semak #ibu muda bersalin dalam semak #ibu muda ditangkap beranak dalam semak #isu budak beranak dalam semak termeloh #kantoi remaja beranak dalam semak #kes ibu muda beranak dalam semak termeloh #nama remaja beranak dalam semak #punca gadis muda beranak dalam semak #punca gadis remaja beranak dalam semak #punca remaja beranak dalam semak #punca remaja bersalin dalam semak #punca sebenar gadis beranak dalam semak #punca sebenar ibu muda beranak dalam semak #punca sebenar remaja beranak dalam semak #remaja beranak dalam semak #remaja bersalin dalam semak #remaja mditangkap beranak dalam semak #remaja muda beranak dalam semak #remaja muda bersalin dalam semak #terlalu takut remaja bersalin dalam semak