Remaja 16 tahun didera & dipaksa jilat kemaluan isteri majikan

6845 views

Remaja 16 tahun didera & dipaksa jilat kemaluan isteri majikan|Sepasang suami isteri diburu polis atas pertuduhan memperkosa dan memukul remaja perempuan berusia 16 tahun di bandar kajang.

Dalam kejadian yang berlaku, mangsa yang tidak lagi bersekolah bersama teman lelakinya telah bekerja di sebuah kedai besi buruk kepunyaan pasangan suami isteri berkenan.

Ketika bekerja dengan suspek,mangsa dan teman lelakinya mendakwa sering dipukul menggunakan kayu,paip besi dan pengangkut baju oleh suspek dan isterinya jika mereka tidak bekerja dengan baik.

Malah tidak cukup dengan itu mangsa juga turut diperkosa dan di paksa menjilat anu isterinya.

Tidak tahan diperlakukan seperti binatang,teman lelaki mangsa berjaya melarikan diri dari pada terus tinggal di rumah suspek sejak september lalu.

Mana kala mangsa pula berjaya melarikan diri pada 5 oktober selepas mendapat batuan dari kenalan lelaki.

Susulan itu mangsa kemudian di bawa kehospital kajang untuk mendapat rawatan dan membuat laporan polis ke atas pasangan suami isteri berkenan.

Hasil pemeriksaan doktor mendapati,mangsa mempunyai beberapa kesan koyakan lama di kemaluan dan terdapat juga kesan parut dan luka di badan akibat di pukul.

Sehingga kini pasangan suami isteri berkenan masih dalam buruan pihak polis dan di siasat mengikut seksyen 376/324 kanun keseksaan

Tags: #di rogol #didera #Diperkosa #isteri majikan #jilat kemaluan #Remaja