Remaja 15 Tahun Mengaku Dirogol Lebih 50 kali

3790 views

Remaja 15 Tahun Mengaku Dirogol Lebih 50 kali|Kes pencabulan seksual terhadap seorang remaja wanita kembali terjadi,mangsa yang berusia 15 tahun terpaksa merelakan tubuhnya diratah lebih dari 50 kali mulai bulan 10 tahun lalu oleh seorang lelaki yang dikenalinya melalui laman mendia sosial facebook

Kejadian yang berlaku di tanah Melayu Deli Medan disedari oleh ibu mangsa selepas di maklumkan oleh yang mengenalinya bahwa gambar bogel anak gadisnya tersebar dilaman media sosial sejak selasa 14/17 lalu.

Ibu mangsa kemudian menanyakan hal itu kepada anaknya dan mangsa mengaku sudah berkali kali disetubuhi oleh lelaki bernama Amit 36 tahun.

Mangsa menceritakan kepada ibunya,pada awalnya mereka hanya berkenalan dilaman media sosial facebook,hubungan itu menjadi rapat hingga terjalin hubungan cinta.

Hubungan cinta mereka mulai ketahap membimbangkan apabila mangsa berjaya dipujuk untuk melayani nafsu suspek dalam talian (seks Phone) serta bertukar gambar bogel.

Sejak daripada itu mangsa kerap kali di paksa oleh suspek,jika tidak mahu melayaninya dalam talian gambar bogelnya akan disebar kelaman media sosial.

Dalam satu pertemuan,mangsa berjaya dipujuk untuk melakukan hubungan intim selepas di ugut,tanpa disedari mangsa Amit secara diam diam merakam segala apa yang mereka lakukan ketika itu.

Sejak dari pada itu,Amit kerap memaksa  mangsa melakukan hubungan intim jika tidak mahu video dan gambar ketika mereka melakukan hubungan intim akan disebar.

Mangsa yang merasa takut terpaksa mengikuti kemahuan Amit hingga semuanya terbongkar selepas sekeping gambar tersebar dilaman media sosial,suspek yang ditahan tengah hari tadi 17/17 bagaimanapun  telah mengakui perbuatannya dan dijerat dengan UUD perlindungan anak yakni lima belas tahun penjara.