Remaja 14 tahun maut di rogol 12 lalaki

19799 views

Remaja 14 tahun maut di rogol 12 lalaki|Bali: seorang remaja wanita yang masih berusia 14 tahun maut dipercayai akibat di rogol oleh sekumpulan lelaki berjumlah 12 orang secara bergiliran selama 3 hari

 

AKP Decky Handra Wijaya memaklumkan kejadian itu berlaku pada 10.07.2017 kelmarin di Jalan Nenas, Desa Bungaya Kangin.

4 suspek mengenali mangsa dan mengenalkan mangsa dengan rakan facebooknya,beberapa jam kemudian mangsa dihubungi melalui panggian talipon untuk di ajak berjumpa.mangsa kemudian di jemput oleh ke 4 rakannya itu bagi mengenalkan mangsa dengan rakan facebooknya itu.

Semenetara pelaku lain mengikut dari belakang menaiki motor,selepas jajan di mini market,mangsa kemudian di bawa kesebuah gubuk oleh 5 orang suspek.

Dalam gubuk berkenan mangsa kemudian di rogol dengan paksa oleh 5 orang suspek secara bergiliran.

Pada keesokan harinya mangsa kemudian dibawa kesebuah rumah sewa di jual dan dirogol paksa oleh suspek lainnya.

Pada hari ketika mangsa di gilir oleh 12 orang termasuk 4 rakan mangsa secara bergantian hingga mengakibatkan kematian.

Reka ulang adegan kejadian yang di lakukan semalam,sedikit banyak menyisakan pilu dimata keluarga dan rakan rakan,mangsa di gilir secara bergantian selama 3 hari di 5 tempat berbeda.

AKP Decky Hendra mengatakan reka ulang kejadian itu dihadirkan 12 orang suspek masing-masih masih remaja dengan barang bukti lengkap, adegan terakhir yang dilakukan dilihat 4 suspek telah membuang mayat mangsa di pinggir hutan dalam keadaan menyedihkan bagi menghilangkan jejak.

Tags: #Remaja 14 tahun maut di rogol 12 lalaki