Rekaman Audio Perbualan Lucah Artis Wanita Popular Dengan Lelaki Misteri Tersebar

ce

Rekaman Audio Perbualan Lucah Artis Wanita Popular Dengan Lelaki Misteri Tersebar|Agak mengejutkan, apabila sebuah rekaman audio perbualan berbaur lucah yang dipercayai seorang artis wanita popular dengan seorang lelaki yang identitinya tidak di ketahui.

Selain daripada itu screenshot whatsap juga turut di kirimkan kepada email portal artis  paparazzi.my

Bukan perbualan biasa, tetapi perbualan yang boleh kami klasifikasikan sebagai perbualan ‘horny’. Fuh! Sekali dengar, kami seakan-akan dapat mengenal pasti pemilik suara berkenaan.tulisnya dalam kongsian maklumat dengan orang ramai.

isi dari rekaman audio
Pertama, you make me feel horny all the time..ini bukan lawak ya, betul. If i’m not period at this time, i will do it myself because i miss our moment last week…

Anyway, miss everything about you baby.. Macam tau-tau je honey tak mandi. Suka cium tengkuk baby, suka cium leher baby, wangi sangat kat situ. Muah!

Kongsian info tersebut juga mendedahkan bahwa artis wanita ini pernah berrumah tangga namun rumah tangganya terlerai di tengah jalan.

screenshot whatsap

mesage lucah

Adakah ini satu perangkap dimana seorang  individu sengaja Menjatuhkan populariti artis ini dan sengaja mengaibkan si artis.atau individu ini tengah hangat bercinta?

Tags: #Artis Wanita Popular #Perbualan Lucah #Rekaman Audio