Punca Suami & Pelajar Wanita Bunuh Diri Didedah Isteri

1805 views

Punca Suami & Pelajar Wanita Bunuh Diri Didedah Isteri|Ditemani oleh anggota keluarga wati terbaring lemas tidak berdaya didalam biliknya.Bunuh diri yang dilakukan oleh suami “Asih” bersama kekasih gelapnya benar benar membuat merasa sedih dan kecewa.

Pemberita yang mendatangi rumahnya di desa bayung Bali,Wati menjelaskan bahwa dia masih lagi berduka dan sakit semenjak kejadian.

“Saya tak sangka abang akan nekat melakukannya sejauh itu”katanya sayu

Sebelumnya diberitakan Asih 38 tahun dan kekasihnya pratiwi 18 (pelajar) ditemukan maut bunuh diri jelang malam valentine di danau batur bali,lebih memilukan keduanya ditemukan dalam keadaan terikat tali dan berpelukan.bace (Cinta Terlarang Suami Orang Berhujung Maut)

Dari cerita wani,Diduga motif kedua pasangan ini bunuh diri akibat hubungan cinta mereka yang tidak direstui oleh keluarga.

Asih sudah berkahwin sejak 14 tahun lalu,akibat tidak memiliki anak Asih nekat Menjalin cinta dengan perempuan lain dan mahu menikahinya.

Namun hubungan itu dihalang oleh kedua dua belah pihak keluarga karena di anggap janggal atas beza umur yang terlalu jauh,tertekan dengan hal itu Asih dan pratiwi mengakhiri hidup dengan bunuh diri.

Kedua dua mayat sejoli berkenan ditemui pada 13/17 lalu sekitar jam 20:30.aksi bunuh diri itu diketahui selapas mangsa menghantar sebuah pesanan kepada adiknya untuk mengambil kereta berhampiran lokasi.

Sejurus itu pihak polis yang menyiasat mendapati sepujuk surat yang dipercayai ditulis oleh pasangan sejoli berkanan.

Tags: #BUNUH DIRI #bunuh diri jelang malam valentine #gambar bunuh diri #Punca Suami & Pelajar Wanita Bunuh Diri Didedah Isteri #punca suami dan pelajar wanita bunuh diri #suami dan pelajar bunuh diri