Pondan ditahan ajak polis main tembak air

829 views

Pondan ditahan ajak polis main tembak air|Kuala lumpur: Seorang pondan ditahan selepas cuba menggoda seorang anggota polis yang bertugas dengan mengatakan “hai abang jom hotel”

Menurut sumber malay mail,insiden itu beraku 31 julai lalu di jalan berangan bukit bintan kira kira jam 4:50 pagi.

Ketika kejadian Ismaley Bihaki 25 sedang berdiri di kaki lima berhadapan restoran vietnam dimana seorang pegawai berpangkat koperal Roslim Ahmad melalui kawan itu.

Tanpa mengetahui Rislin adalah seorang anggota polis Ismaley dengan nada bersahaja terus menawarkan perkhidmatan dan bertanya ” hai bang,jom hotel,RM100″

Disebabkan tawaran itu pondan berkenan di tahan dan di bicarakan di mahkama majistret semalam.suspek yang hadir dengan memakai baju T ketat berwarna putih bersama skirt jeans paras paha mengaku bersalah atas pertuduhan itu.

Anak bungsu daripada lima beradik itu di dakwa mengikut syeksen 372 yang membawa hukuman penjara hingga setahun dan denda atau dua-dua sekali.

Peguam yang mewakilinya S.Narasinham bagaimanapun marayu untuk memberi hukuman ringan dengan alasan memandangkan itu adalah kesalahan pertama anak guamnya

Bagaimanapun pihak hakim sebulat suara hanya mendeda suspek dengan jumlah RM1.800 dan tidak menghadapi hukuman penjara.

 

 

 

 

 

Tags: #Ponda ditahan ajak polis main tembak air