Perkahwinan Gay Pertama Lelaki Melayu Islam malaysia

3125 views

lelaki kahwin lelaki melayu islam

Perkahwinan Gay Pertama Lelaki Melayu Islam malaysia|Berkedip kedip mata pertama kali tengok gambar pasangan lelaki melayu islam kahwin dengan lelaki ini.ketiga gambar ini di muat naik dalam website peribadi sendiri dimana dia sendiri mendedahkan kepada orang ramai tentang perkahwinannya.

pada yang baca paper tiga hari lepas seorang ayah masuk papar atas kehilangan anak lelakinya.dimana bapanya mengatakan Dia bimbangkan akidah anak dia. Yang sebenarnya mereka lost contact sejak tahun 2009. Cuma mungkin baru sekarang bapa dia bersedia untuk kongsi perkara ini dengan orang luar.bermakna sang bapa sudah merasakan sesuatu sejak awal lagi.katanya diĀ sumber asal

lelaki melayu islam yang dipanggil dengan arif ini adalah seorang pelajar cemerlang,kasihan ibu bapa yang menyandarkan harapan tinggi kepada arif,kecewa dengan recod lelaki melayu islam yang pertama kahwin dengan lelaki (gay).

 

 

gambar Perkahwinan Gay Pertama Lelaki Melayu Islam malaysia

gambar Perkahwinan Gay Pertama Lelaki Melayu Islam malaysia

Arif juga pernah mendapatkan tajaan dari petronas untuk menyambung belajar keluar negara,tapi petronas membatalkan tajaan tersebut atas alasan tertentu,Yang menanggung kesemua kos yang pernah petronas keluarkan dulu sekarang neh ialah bapa arif sendiri. berat tanggunan bapa arif.

Luluh hati bapa apabila tiba tiba mengetahui anaknya bakal bernikah dengan seorang lelaki,bagaimana agaknya perasaan sia ayah.

Kalau hendak di turutkan hati memang nak aku hanjingkan jew mamat cilaka nie.kalau ye pun nak sangat sodok lubang najis tu jumpala bapak kau dulu buat kali terahir jilakeeeee.

lelaki melayu kahwin dengan lelaki

Sudah jelas kau seolah nak putuskan hubungan dengan keluarga semata mata nak kahwin dengan lelaki,fikirlah arif tanpa mak bapak kau,kau bukan siapa siapa.

Biar bagaimana pun mereka adalah mak bapak kau,bagai mana pun kau,kau tetap anak mereka kasih sayang seorang ayah kepada anak bukan seperti kasih sayang kau terhadapa orang tua kau.kemungkinan mereka masih boleh menerima kau sebagai anak

Tags: #arif #gambar gay islam malaysia kahwin #gay islam malaysia #lelaki kahwin lelaki #perkahwinan gay