Penjelasan Doktor Say Shazril Isu Wanita Gedik Sanggup Kangkang

2198 views

zz

Penjelasan Doktor Say Shazril Isu Wanita Gedik Sanggup Kangkang|Setelah ditegur beberapa natizen dengan isu seorang wanita pemanggil yang di gelar natizen dengan nama aneh”wanita gedik” yang mahu Dr Shazril menyambut kelahiran anaknya semasa bersiaran di radio Hot.Fm, Dr Shazril telah tampil membuat penjelasan
“Pertama kalinya, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih nasihat dan teguran yang diberikan oleh anda di laman sosial media baru-baru ini.

“Memang saya tidak sangka perjumpaan di Hot FM Isnin lalu akan mencetuskan pelbagai kontroversi dari pelbagai pihak. Walaupun ada komen-komen yang rata-ratanya berbaur kurang enak untuk didengar, buang yang keruh dan ambil yang jernih. Komen itu boleh dijadikan sebagai pengajaran utuk saya memperbaiki diri saya sebagai doktor dan individu.

“Kesimpulannya, saya hanyalah manusia biasa yang tidak terlepas dari melakukan kesilapan dan saya memohon maaf sekiranya saya ada menyinggungkan mana-mana pihak.

“And to clear off d air, saya bukanlah seorang doktor pakar sakit puan, saya hanyalah seorang pegawai perubatan siswazah (houseman) yang kini di unit kecemasan,” jelasnya dengan tenang.

Tahniah di ucapkan kepada doktor Dr Shazril yang telah memberikan penjelasan yang ringkas dan padat serta merendah diri,inilah contoh orang berilmu,seperti ilmu padi makin tunduk makin berisi.

 

Baca lagi;Gambar Dan Biodata Say Shazril Shaharuddin Doktor Hensem Malaysia

“Penggali kubur hensem” MAK CIK TAK NAK TEMPAH LUBANG KE

penngali kubur

baca lagi:Pengantin Baru Kongsi Gambar Mengawan Malam pertama

 

Tags: #doktor hensem #isu wanita gedik #penjelasan doktor say shazril