Pengidap Seks menyimpang muat naik gambar bikin wanita meremang & ketakutan

Pengidap Seks menyimpang muat naik gambar bikin wanita meremang & ketakutan|Pengidap perilaku s3ksual penyimpang yang disebut Fetish Telah menghebohkan media sosial apabila lelaki itu memuat naik Beberapa gambar pelik yang mengakibatkan para wanita meremang dan ketakutan.

Kejadian yang dipercayai berlaku di indonesia tersebut Jelas terlihat gambar seorang wanita  diikat dengan kain batik bekas seperti pocong sebelum lelaki itu mengaku melakukan hubungan intim.

Dalam kamus Cambridge, Pengidap fetish dijelaskan mencintai suatu bagian tubuh, objek, atau gerakan pada tubuh.

Gerakan bagian tertentu yang dicintai akan menimbulkan peningkatan hasrat seksual para pengidap fetish.

Menurut ahli kejiwaan penyakit fetish timbul kerana pengalaan terauma seperti salah satu orang yang sangat dia sayang meninggal, dan beberapa tahun kemudian dia bertemu seseorang yang memiliki kesamaan dengan orang yang meninggal itu.

Namun beberapa kajian juga menunjukkan fetish juga boleh muncul akibat faktor alami otak yang memiliki keinginan s3ks melampau dengan orang yang sudah tiada (meninggal).

Seperti contoh mereka merindui kegiatan orang mereka sayang dan mahu melakukan sesuatu,si penderita akan fokus membayangkan orang itu hingga membuatnya tersenyum,tertawa berjalan hingga pada akhirnya berubah  menjadi sebuah fetisism.

 

Tags: #‘Ketakutan’ #muat naik gambar #pengidap #Seks menyimpang #wanita meremang