Pengantin Wanita Meninggal Ketika Bersanding

1438 views

pengantin wanita meninggal

Pengantin Wanita Meninggal Ketika Bersanding|Hari yang sepatutnya menjadi hari paling bahagia kepada pasangan pengantin yang baru saja di nikahkan menjadi sebuah hari paling sedih apabila pengantin wanita tiba tiba meninggal ketika bersanding.

Kejadian yang berlaku pada 23 disember 2015.pada awalnya pengantin wanita puteri yang nampak sehat dan bahagia selepas di hias untuk resepsi pernikahannya .

Puteri yang duduk di pelamin  dengan suaminya nampak cantik serasi   di majlis bersanding  tersebut yang di lakukan  dengan adat jawa.

pengantin meninggal

Pengantin yang duduk bersandar awalnya di sangka tidur dan mengantuk karena keletihan,namun setelah cuba di tegur dan di bangunkan ternyata pengantin wanita sudah meninggal.

Suasana Kecoh  dan riuh dengan tangisan setelah pengantin wanita disahkan meninggal , terutama ahli keluarga pihak pengantin wanita,acara yang awalnya penuh dengan gelak tawa menjadi acara duka yang mengaharu biru.

Pihak keluarga mahukan kematian putri kesayangan mereka yang secara tiba tiba, mahukan pihak berkuasa menjalankan siasatan dan melakukan bedah siasat untuk mencari punca kematian puteri.

meninggal bersanding

Tags: #meninggal ketika bersanding #meninggal saat bersanding #pengantin wanita meninggal