pelajar kantoi goda doktor sent mesej dan gambar lucah

1181 views

pelajar kantoi goda doktor sent mesej dan gambar lucah|Baru semalam seorang guru mendakwa mendapat gangguan masej lucah dari seorang pelajar,kini seorang doktor pula di ganggu oleh pelajar wanita yang masih berusia 14 tahun.

Doktor lelaki yang dikenali sebagai onn itu kini terpaksa memakai mark ketika membuat kelas live di facebook.

“Pada hari minggu lepas,saya mula project live kelas saya bawah tgline dronnlivemediacalvidz.respon pada awalnya sangat sensitif dan melihat jumlah view melebihi 1 k untuk kelas fluid management.

“saya berasa sangat happyknowing that a lot of people benefits daripada sharing session tersebut”

 

“Saya tidak bekerja di hospitla,namun saya masih membantu pesakit dan inilah antara salah satu cara saya membantu mereka indirectly.ilmu yang ada apa salahnya di kongsikan” kata onn.

Bagaimanapun kelad live tersebut onn berkata,beliau sering diganggu mesej0mesej negatif yang tidak ada kena mengena dengan pelajaran.

Tidak hanya itu,selepas menghantar mesej-mesej memalukan remaja berkenan juga turut menghantar gambar lucah.

On yang terkejut menerima mesej dan gambar tersebut menulis satu postingan berkaitannya yang kemudian telah di padam atas teguran ibunya.

Rentetan kes berkenan Onn menghubungi rekannya di SKMM Untuk mendapatkan maklumat pengguna facebook berkenan.

Saya mendapat beberapa akaunnya seperti tumblr,gmail dan juga nomor telefonnya yang didaftarkan bawah nama seseorang budak perempuan.kata on.

Selepas onn mendapat info mengenai gadis tersebut,kes berkaitan remaja itu berada di bawah siasatan SKMM Kerana mendapat beberapa aduan yang sama mengenainya dan informasi seperti nomor ibubapa juga sudah di dapati.

Saya telefon bapanya ada dasar kasihan dan simpati,seorang lelaki dengan suara yang agak tua mengangkat dan berkata dia sedang mengerjakan umrah di tanah suci.

Saya hanya memberitahu beberapa perkara sahaja kepada bapanya kuatir ini akan menjejaskan fokusnya untuk beribadat dan mengerjakan umrah,setelah beliau pulang ke malaysia,beliau menelfon saya.

 

Saya menjelaskan perkara yang terjadi dan turun menghantar secreenchot perbualan kami serta salah satu post di tumblr remaja itu,lengkap dengan nombor tetefonnya dan rate untuk satu malam kata on.

 

Walaupun pada mulanya bapa gadis tersebut sukar untuk menerima kenyataan namun akrhinya lelaki tersebut merayu kepada on agar tidak melaporkan hal tersebut kepada pihak polis,dengan itu onn memohon kebenaran kepada bapa gadis untuk menulis satu postingan berkait hal ini untuk memberi pengajaran pada yang lain.

 

Tags: #pelajar kantoi goda doktor sent mesej dan gambar lucah