Nur Fazura Terlibat Dalam Video Lucah?

2594 views

Fazura-Nafi-Terbabit-Dalam-Video-Lucah-ROTIKAYA-700x460

 

 Nur Fazura Terlibat Dalam Video Lucah? |  Sudah mahu masuk tahun 2015 dan masih ada lagi pihak yang tidak bertanggungjawab menyebar video lucah yang dikatakan milik selebriti tempatan dan Nur Fazura menjadi mangsa terbaru dan ini bukan buat pertama kalinya selepas insiden beberapa tahun lalu.

Menurut laporan Harian Metro hari ini, Nur Fazura menafikan dirinya sebagai pelaku dalam sebuah video lucah yang disebarkan pihak tertentu menerusi e-mail sejak minggu lalu.

06-Nur-Fazura-Nafi-Terlibat-Dalam-Video-Lucah-Lapor-SKMM-ROTIKAYA

“Saya tidak pernah terbabit dengan mana mana video lucah. Saya telah dapatkan nasihat undang undang dan tidak teragak agak untuk mengambil tindakan terhadap penyebar video berkenaan,” ujarnya yang telah membuat laporan polis dan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (SKMM).

Video berdurasi seminit itu dihantar oleh seorang individu tidak dikenali kepada wartawan Harian Metro pada 23 Disember lalu dan ianya memaparkan aksi wanita yang wajahnya dikatakan mirip Fazura bersama seorang lelaki. (rtky/m)

Tags: #penjelasan nur fazura #tonton video lucah artis #tonton video lucah nur fazura #toton video lucah nur fazura #video bogel nur fazura #video lucah #video lucah artis #video lucah artis cantik #video lucah fazura #video lucah fazura youtube #video lucah nur fazura #video lucah nur fazura tersebar #video sex nur fazura