Nur Fazura Bengang Dengan Sikap Zizan razak

1613 views

Fazura-Bengang-Dengan-Sikap-Berlagak-Zizan-Razak-ROTIKAYA-700x461

 

  Nur Fazura Bengang Dengan Sikap Zizan razak | Tema Karoot Komedia dan Silent Comedy”. untuk persaingan terkini Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM 2014) pada Jumaat lalu memang mencabar keupayaan para peserta maharaja lawak mega 2014 yang terlibat dan boleh kita lihat rata rata mereka seakan gagal untuk mempamerkan kebolehan untuk membawakan tugasan tersebut.

Kumpulan Virus yang dianggotai oleh Zizan Razak, Yus dan Tauke juga tidak terkecuali menerima komen daripada Nur Fazura sebagai juri tetap yang menyifatkan persembahan mereka sebagai hambar, terlalu panjang, dan memaksa penonton untuk gelak.pada masa itu nur fazura memberi 2 bintang pada kumpulan virus tersebut

Namun reaksi Zizan Razak yang menyampuk percakapan Fazura ketika itu dilihat seakan biadap & menerima reaksi kurang senang daripada para penonton dan peminat.

Tidak berapa lama selepas program MLM 2014 malam itu berakhir, Nur Fazura menerusi akaun Twitter beliau memuat naik status menyelar perbuataan Zizan Razak yang dianggap seperti tidak mampu menerima teguran selepas membuat kesilapan.

Fazura-Bengang-Dengan-Sifat-Berlagak-Zizan-Razak-ROTIKAYA

Harapnya Zizan Razak selepas ini boleh muhasabah diri untuk lebih terbuka untuk menerima apa jua kritikan tentang persembahan beliau. Popular tidak bermakna tidak boleh buat silap ‘kan?SUMBER OHBULAN!

mengulas tentang video maharaja lawak minggu 11.. memang nampak zizan razak terlalu menyampuk perkataan juri maharaja lawak tersebut..komen-komen dari peminat maharaja lawak mega jugak mengkritik perangani zizan yang dikatakan terlalu gah dengan kedudukannya sekarang.

 

Tags: #KUMPULAN VIRUS #nur fazura #nur fazura bengang #sikap zizan razak