Natang Mana Pulok Order Jenglot Ni

1355 views

Natang Mana Pulok Order Jenglot Ni|Pelik dengan beberapa bungkusan kotak pelanggang bergerak ketika di imbas mendorong pekerja pos malaysia membuka kotak berkenan dan terkejut apabila menjumpai dua jenglot di dalamnya.

Mengutip Laporan The Reporter video dan gambar berkenan di muat naik oleh Mohd Zaidi Desa telah ditonton 220,726 kali dan dikongsi 3,388 pengguna Facebook. Bagaimanapun, tidak dinyatakan lokasi kejadian secara tepat.

“Pekerja Pos Laju tengok dok bergerak-gerak bungkusan itu semasa tengah scan. Depa syak ada sesuatu benda hidup dalam tu. Bila buka, memang ada makhluk dalam tu,” tulisnya.

Dalam masa yang sama, netizen turut mempersoalkan apakah kakitangan Pos Malaysia boleh membuka bungkusan pelanggannya. Namun tampil beberapa individu menjelaskan, kakitangan boleh membuka sesebuah bungkusan itu jika bungkusan itu didapati mencurigakan, terlarang, atau tiada dalam terma dan syarat Pos Malaysia.

Bagaimanapun, ada yang mendakwa ia sekadar replika sahaja. Tidak kurang juga yang mendakwa ia adalah jenglot yang sebenar.

PubliƩ par Mohd Zaidi Bin Desa sur mardi 4 avril 2017

Tags: #jenglot #Natang Mana Pulok Order Jenglot Ni #order jenglot #video jenglot