NAMPAK KURUS DALAM MASA SATU HARI?

1904 views

gemuk

NAMPAK KURUS DALAM MASA SATU HARI? Mesti ramai yang tertanya tanya amalan apa agaknya yang membuat seorang yang berbadan gemuk menjadi kurus dalam satu hari?

baca pelan pelan dan jangan ada satu perkataan pun yang tertinggal

Macam-macam obat dah telan tapi tak kurus kurus jugak,bahkan sampai botol obat pun nak di telannya hahaha PUN TAK KURUS..orang yang gemuk sememangnya nampak comel tapi sebenarnya orang yang gemuk teringin nak jadi kurus sebab rata-rata lelaki di dunia ini sukakan perempuan yang berbadan cantik,tentu sekali mempunyai badan yang cantik adalah idaman setiap perempuan.

Kenapa wanita perlu cantik? soalan ini sebenarnya terpulang kepada lelaki,lelaki sebenarnya yang membuat seorang perempuan itu nampak cantik,bila perempuan disayangi di cintai oleh suami sudah tentu si isteri bahagian dan memancarkan wajah yang berseri seri..cantik mana pun kalau muka masam mencuka hari-hari tak hadernya nampak cantik silap silap suami cari bini lagi satu Adalah (pendapat peribadi)

ok mari kita baca satu amalan dulu-dulu yang di amalkan oleh seorang wanita yang keberhasilannya dapat dilihat oleh orang rekannya sendiri.

1 banyak -banyak makan petai.

petai??? ya petai tahukah anda petai adalah salah satu pohon yang hanya hidup di tempat tropik,petai juga tanama yang berbuah musiman.

2 petai juga berpotensi meningkatkan mood yang hilang,dan juga perasaan penurunan masalah hati,doktor juga menyarankan banyakkan makan petai ketika mengalami susah hati sebab petai mengandung trytophan yaitu sejenis protein yang mencetuskan hormon serotoni yang telah dikenal dapat membuat orang menjadi lebih rileks dan meningkatkan mood yang hilang dan akhirnya membuat perasaan gembira itu datang.

owhhh macam tu rupanya, jadi bila saya makan petai saya akan jadi lebih rilek dan percaya diri,so macam mana petai boleh kuruskan badan dalam masa satu hari?

PETAI

Bila anda banyak banyak makan petai tentu nafas anda akan menjadi lebih busuk dan berbau pekat,tentu rekan rekan anda yang duduk di sebelah anda tidak akan senang duduk,kemudian mereka akan menjauh dari anda,apabila mereka menjauh sudah tentu mereka akan nampak anda lebih kurus.

nota: Memaafkan seseorang tidak akan merubah masa lalu,tapi memaafkan seseorang bisa merubah masa depan.

Tags: #obar kurus paling mujarab #obat kurus #obat kurus paling cepat #obat kurus yang berkesan #obat kurus yang selamat