Meraung kutip cebisan daging isteri

12303 views

Meraung kutip cebisan daging isteri|Seorang suami hanya mampu meraung menangisi nasib isterinya Nani 41 maut digilis lori dalam kemalangan jalan raya Berhampiran padang Golf Bunut kira-kira jam 15:30 semalam.

Menurut saksi kejadian,mangsa yang menaiki motorsikal bersama suaminya hendak momotong sebuah lori,namun gagal kerana keadaan jalan yang bergelombang.

Motorsikal yang melaju hilang kawalan sebelum terbabas melanggar tayar lori bagian depan.kata saksi Rusdi SH

Bagaimanapun dalam kejadian itu suasana dilokasi menjadi pilu,apabila suami yang hanya mengalami cedera ringan tidak dapat mengawal perasaan meraung sambil mengutip cebisan danging isterinya.

Katanya,suami mangsa juga beberapa kali pengsan sebelum Ambulan tiba dilokasi kejadian.lebih memilukan apabila ketiga anaknya yang masing masing berusia 12,10 dan 8 turut datang ke tempat kejadian bagi menenangkan bapa mereka.

Dimaklumkan sebelum kejadian itu,suami mangsa berkata isterinya beberapa kali masuk keluar rumah sebelum berangkat dalam perjalanan menjeguk saudara mereka yang sakit.apabila ditanya isterinya berkata dia merasa janggal dan perasaan ada sesuatu yang tertinggal.

“Saya tanya ada apa? dia cakap macam ada barang tertinggal tapi tak tahu apa”katanya

Sementara itu pemandu lori Mohd. rahmad ditahan pihak polis tanpa sembarang perlawanan untuk siasatan lanjut.

 

Tags: #Cebisan #daging isteri #kutip #Meraung