Menarik Sekitar Hari Raya AidlAdha 2014

2219 views

Setiap kali raya, mesti ada sesuatu yang boleh dikatakan menarik. Dalam artikel kali ini, kami bawakan beberapa aktiviti atau perkara yang menarik sempena hari raya korban bagi tahun ini. Selamat Hari Raya Aidil Adha! – SiakapKeli.com

Selfie Bersama Lembu
Nampaknya lembu-lembu tidak terlepas menjadi mangsa selfie sempena hari raya korban pada tahun ini. Gambar dibawah merupakan kompilasi daripada beberapa gambar selfie bersama lembu yang sempat kami kumpulkan.

Lembu korban terlepas
Memang setiap kali nak dikorbankan, mesti ada ja kes lembu terlepas. Pada tahun ini beberapa aksi lembu-lembu yang degil ini sempat dirakam. Disini beberapa gambar gambar lembu yang tidak bersedia untuk dikorbankan.

Who is eid mubarak?
Nampaknya ada juga yang terkeliru dengan perkataan ‘Eid Mubarak’ sebagai seorang manusia .Tweet dari pengguna Twitter yang menggunakan nama @jesssteffx yang berbunyi “Siapakah Eid Mubarak dan kenapa dia ‘trending’? ” telah mendapat lebih 2,000 retweet.

#RayaHajiPickupLines
Rakyat Malaysia sememangnya terkenal dengan keupayaan mereka mengeluarkan pick up line yang mantap. Gambar dibawah merupakan kumpulan-kumpulan pick up line yang mendapat retweet yang banyak sempena hari raya korban ini.

Tags: #2014 #AidlAdha #Hari #Menarik #Raya #Sekitar