Komen Terbaik Amran fans Isu Pergaduhan Low Yat

926 views

low yat

Komen Terbaik Amran fans Isu Pergaduhan Low Yat | setelah satu hari dibanjiri dengan isu kes pergaduhan low yat akhirnya amfan fans membuat satu ulasan tentunya dengan ayat-ayat tahap dewa  ,ulasan tersebut sememangnya di nantikan setiap para likernya untuk di muat naik oleh amran fans sendiri.

Berikut ulasan amran fans berkenan isu kes pergaduhan di plaza low yat.

Kes gaduh dekat Low Yat semalam tu Amran rasa memang sah-sah punca awal dari peniaga tu sendiri. Cuma nak dialihkan perhatian mula lah disebarkan cerita kononnya berpunca dari budak Melayu tu yang mencuri. Padahal difitnah mencuri. Orang yang rajin cari gadget dekat Low Yat atau The Mines tau la situasi ni macam mana.

Cuma yang jadi meletop tu sebab buku bertemu ruas. Selama ni peniaga pailang macam ni dia org makan budak-budak bodo, orang tua, student kolej, kali ni mungkin dia dah tersilap makan budak.. so mendapat la.
Kalau ikut pengalaman orang sekeliling Amran lah kan, dah dua org member Amran yang kena kencing macam ni. 1st dekat Petaling Street. 2nd dekat The Mines. Modus operandi dia sama je, sapa tawar harga tapi tak beli memang kena belasah.

Tak semua peniaga gadget mcm tu. Tapi 90% peniaga Low Yat, Petaling Street dan The Mines memang perangai mcm tu. Terminal One Seremban pun dah mula nak menjangkit wabak ni.. Orang ramai yang nak ke tempat-tempat macam ni diharap lebih berhati-hati la.

Dia org ni dah makin naik tocang.. Kita melayu ni memang la bukan bangsa yang memonopoli peniagaan gadget mcm ni, tapi kalau kau berniaga tu betul nak cari rezeki halal, kau tak kan buat perangai mcm ni. Tak pecaya kau boleh masuk mana-mana downtown yang rata-rata peniaganya orang Melayu. Tak pernah lagi Amran nampak peniaga buat perangai mcm ni dekat pembeli rasanya.

Kepada semua peniaga Melayu tu, harap korang tak buat lah perangai mcm ni bila berniaga. Set dalam otak kau tu yang rezeki Tuhan bagi. Tak payah nak ugut-ugut orang untuk beli barang kau. Ada rezeki ada la. Kalau nak 24 jam dapat duit, pegi jual dadah la bodo.

1.Pergaduhan Lowyat: Kami Tak Mecuri Kami Ada Resit Pembelian

2.Budak Kamu Tiada Duit Nak Raya Kemudian Pergi Mencuri

3.Secretary Plaza Low Yat Farah Liana Dedah Punca Pergaduhan

Tags: #amran fans #ISU #isu lowyat #Kenyataan #Komen #komen amran fans #low yat #Pergaduhan #Plaza #punca sebenar #Ulasan