Kita Jumpa Kat Sana Viral: Bukan Saya Tidak Redha Cuma Ezzaty ? ? ?

1766 views

cinta

 Kita Jumpa Kat Sana Viral: Bukan Saya Tidak Redha Cuma Ezzaty ? ? ?| Baru baru ini viral di facebook tentang kisah “Kita Jumpa Kat Sana” dimana jalan kisah itu atas   luahan seorang lelaki terhadap tunangya Ezzaty yang di katakan telah meninggal dunia akibat terlibat dalam satu kemalangan jalan raya,Ezzaty yang koma dalam beberapa minggu akhirnya telah menghembuskan terahir di Hospital Sungai Buloh, Selangor.luahan yang mendapat perhatian dari pengguna facebook dan juga instagram kini mulai di perdebatkan tentang keikhlasan lelaki itu atas kehilangan kekasihnya,

baca:kita jumpa dekat sana: luahan sayu lelaki kepada kekasihnya yang meninggal dunia

Berikut luahan omwrzdn yang dikatakan tidak redha dengan ketentuan Allah

omwrzdnBismillahirrahmanirrahim, mungkin ada yang pandang saya tak move on & saya tak redha. Korang, please jangan cakap macam tu. Allahu, dari hari pertama Ezzaty menghembuskan nafas terakhir saya dah redha. 5 Hari 4 malam saya di hospital tunggu dia semasa koma. saya redha. Doa untuk Ezzaty tak pernah lekang dari bibir saya dan sahabat baik kami. Terima kasih sahabat baik yang sentiasa ada dengan saya. Alhamdulillah saya kuat & saya redha.

redha

Cuma,
Ezzaty ada seribu satu kebaikan yang buat kami semua rindu. dalam masa yang sama saya nak ajak setiap yang baca sama sedekahkan Al-Fatihah. semua orang yang baca doakan ezzaty. even yang kenal dan tak kenal. saya bukan meratap atau bersedih. ingat tu. saya seorang muslim, punya iman, punya keluarga & punya sahabat. Saya pun akan start kerja anytime soon. Terima kasih yang mendoakan kekuatan saya, keluarganya dan Almarhumah Nurul Ezzaty Ibrahim. .

Redha itu perlu, Rindu itu pasti. .
Al-Fatihah

 

Tags: #bukan saya tidak redha #kita jumpa kat sana #Luahan