Keputusan Penuh Malaysia vs Arab Saudi 8 September

2258 views

keputusan malaysia vs arab saudi

Keputusan Penuh Malaysia vs Arab Saudi 8 September|keputusan pertandingan antara malaysia lawan arab saudi yang berlangsung pada malam ini di stadium shah alam yang masih lagi berlangsung.dalam kempen kelayakan piala dunia 2018 serata piala asia 2019.

seperti sedia maklum petandingan sebelum ini malaysia tewas kepada pasukan UAE Dengan jumlah jaringan UAE-10 manakala pula malaysia-0.

Keputusan Malaysia vs Arab Saudi 8 September 2015:

 Malaysia -1 vs Arab saudi -2

pada perlawanan 5 terakhir  malaysia mengalami kekalahan yang amat teruk dengan kekalahan sebanyak 2 kali,dan 3 kali perlawan seri berturut turut.

sedangkan arab saudi yang berbekal kemenangan dengan timor leste minggu lalu dengan mengumpul gol yang sangat baik ,arab saudi-7 timor leste-0. dengan jumlah gol yang sedia ada amatlah mudah bagi arab saudi untuk mecuri poin dan membawa pulang  kemenangan.

di 5 pertandingan terakhir arab saudi mencatat permainan yang sangat sempurna dengan meraih kemenangan sebanyak 4 kali dan hanya mengalami kekalahan 1 kali saat berlawan dengan pasukan Uzbekistan.

Tags: #kedudukan terkini malaysia vs saudi arabia 8 sept 2015 #keputusan malaysia vs arab #keputusan malaysia vs arab saudi #keputusan semasa malaysia vs arab #keputusan semasa malaysia vs arab saudi #keputusan semasa malaysia vs arab saudi 2015 #malaysia v arab saudi live score #malaysia vs arab saudi keputusan #result malaysia vs arab saudi