Kantoi Nikahi Adik Kandung Sendiri Hingga Miliki 2 Anak

1483 views

Kantoi Nikahi Adik Kandung Sendiri Hingga Miliki 2 Anak|Sepasang sumi isteri yang juga merupakan adik beradik kandung terpaksa di halau di sebuah kampung di Riau, kerana telah menyorok identiti sebenar mereka selama 11 tahun.Hal itu dilakukan untuk mengelakkan pasangan berkenan di amuki masa.

Keputusan tersebut di ambil dari pertemuan dua pihak antara pihak polis dan petinggi agama Masjid Agung Karimun, Kepri jumaat semalam.

Pasangan berkenan di kenali sebagai Arman 40 dan istrinya Siti 38 yang dilaporkan menikah 11 tahun lalu dan sekarang memiliki dua orang anak masing masing berusia 10 (lelaki) dan 8 tahun (wanita)

Kedua pasangan adik berdaik kandung itu dikatakan berasal dari jawa dan datang ke kampung itu sejak 11 tahun lalu.

Warga setempat mengatakan,selama ini mereka tidak mengetahui latar belakang pasangan berkenan,ditambah keduanya jarang bergaul dengan jiran,warga hanya mengetahui keduanya adalah pasangan suami isteri dan memiliki dua orang anak.

Bagaimanapun Arman mengaku bahwa isterinya itu adalah adik kandungnya sendiri,mereka berdua dinikahkan selepas ditangkap khalwat sebelum di halau dari kampung kelahirannya di jawa.

Sejak daripada itu mereka pindah ke Riau untuk memulai hidup baru hingga berjaya memiliki 2 orang anak,ibarat kata pepatah sepandai pandai tipai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua.selama 11 tahun temberang pasangan itu akhirnya terbongkar.

Tags: #adik kandung #menikah #Sendiri