Isteri Mengidam Kain Pelekat Busuk Suami

284 views

Isteri Mengidam Kain Pelekat Busuk Suami|Saya nak share pengalaman berdepan isteri saya yang pregnant sekarang ni.Saya pernah dengar kakak2 saya & kawan kawan saya ni selalu mengidam buah mangga & makanan…. tapi isteri saya tak mengidam semua tu. Isteri saya mengidam KAIN PELEKAT saya.

Kalau kain pelekat yang tak basuh lagi saya boleh la terima… ni kain pelekat yang saya dah pakai tu yang wife saya nak.

Ada sekali tu saya termasuk washing machine sebab nak tolong wife basuh baju, pastu dia nanges cakap kenapa basuh…sebab dia nak.

Sebenarnya kain saya tu tak wangi pun… kalau korang pakai kain semalaman kalau korang cium korang tahu kan bau cemana? haha…

So masa g klinik nak checkup.. saya tanyalah doctor pasal wife ni.. sebab takut gak wife mengidam macam ni…

Doctor cakap….
“Awak bertuah sebab isteri mengidam nak bau kain… kalau mengidam mintak gi New Zealand cemana?”

Tergelak & angguk2 saya kat situ…. sambil2 tu wife pun cakap ye ye ye…

“Kehamilan memang macam tu.. kadang ibu hamil ni akan buat benda yang dia dan sapa pun tak jangka… perubahan hormon & penerimaan roh baru yang banyak merubah kelakuan & deria seorang ibu hamil”

Bila dengar semua ni.. saya memang bersyukur.. tapi tu lah… kesian gak kat wife… kain pelekat tu tak wangi pun.. dah banyak kali saya cium.. saya pun tak tahan…. haha…

Yang buat terharu jugak ni… bila wife balut kain pelekat saya kat bantal dakap dia… sebab senang nak rasa bau abang kat sebelah katanya….

Isteri isteri…. comelnya anugerah ALLAH ni…
Walaupun pelik perangai wife aku ni kadang aku terhibur tengok dia..9bulan10hari

Tags: #Isteri Mengidam Kain Pelekat Busuk Suami

loading...