Individu Dedah Fasha Sandha Cerai Dengan Jejai

3055 views

pelakon cerai fasha

Individu Dedah Fasha Sandha Cerai Dengan Jejai|Sejak awal bulan ini isu tentang masalah keluarga fasha sandha tengah bergolak turut mengundang rasa terkejut natizen.

Seperti mana laporan Berita harian 04.12.2015 lalu mengatakan rumahtangga pelakon popular Fasha Sandha dan suaminya, Rizal Ashram Ramli atau lebih dikenali sebagai Jejai kini sedang bergolak.

Fasha Sandha dikatakan sudah pergi ke pejabat agama dan bakal ke mahkamah tidak lama lagi ekoran masalah rumahtagga beliau ini yang disebabkan oleh campur tangan pihak ketiga

Laporan turut ada menyebut yang perkara ini juga melibatkan bekas isteri Jejai iaitu Nora Danish namun tidak ada maklumat lanjut mengenai perkara itu.

Terkini seorang individu bernama Rina Katerina Tampil mendedahkan satu perkara yang sangat mengejutkan dimana Rina menyatakan bahwa pelakon Fasha sandha telah diceraikan oleh suaminya.

cerai

Harapnya isu ini tidaklah benar,kalau benar harap kepada kedua pasangan ini agar mencari jalan penyelesaian yang terbaik untuk kebaikan masa depan kanak kanak yang masih memerlukan kasih sayang dan juga perhatian dari kedua orang tuanya.

Baca lagi:

1.Remaja Sekolah Kantoi Mengawan Ditempat Awam

2.Kesan buruk Onani Pada wajah

Tags: #Fasha Sandha Cerai cerai dengan suami #Fasha Sandha Cerai dengan jejai #Fasha Sandha kini sudah cerai #Fasha Sandha sudah Cerai #punca Fasha Sandha dan jejai bercerai