Ibu Trauma Tiba Tiba Anak Gadis Berubah Menjelir Lidah Menjilat Darah Lembu Korban

12039649_1034777946557139_3720641074987375402_n

Ibu Trauma Tiba Tiba Anak Gadis Berubah Menjelir Lidah Menjilat Darah Lembu Korban|Malam ini berada di Hospital Kuala Terengganu. Temani emak melihat anak seorang pesakit di wad kecemasan. Ibunya trauma melihat anaknya berubah tiba-tiba menjelir lidah menjilat baki-baki darah lembu korban di rumahnya.

Saja abg Ipin ambil gambarnya dari belakang untuk tutup keaibannya.Ingat balik kampung tidak mahu jadi tok bomoh tapi bila emak minta, diturutkan jua.

QISTINA AISHAH.

Nama anaknya Qistina Aishah. Dia selalu memanggil anaknya Qistina. Qistina ialah nama yang sangat disukai Jin. Sudah sebati anaknya dengan panggilan Qistina.

Jin boleh masuk dalam badan anaknya bila-bila masa kerana ibunya sentiasa memanggilnya Qistina. Allah swt uji dia hari ini dengan memasuki jasad anaknya dan menzahirkan lidah yang panjang untuk menghisap baki darah lembu sembelihan.

Memanjat syiling rumah terus terjatuh hampir hilang nafas dan dikejarkan ke hospital.

Nasib baik doktor yang merawat memahami perubatan Islam, menyakini kewujudan makhluk ghaib ini.

Bila Ipin sampai doktor bertugas senyum. Lembut sahaja menegur, tuan Ipin cuti lama ke di kampung..Ipin senyum juga..balik sekejap sahaja hendak peluk cium emak

Pendekkan cerita..Ipin minta ibunya sendiri bacakan 3’Qul, 7 kali Fatihah dan ayat Qursi..diludah pada tapak tangan dan disapu pada wajah anaknya.

Panggilan ditukar kepada Aishah. Jika hendak panggil Qistina juga..panggil sahaja Tina atau QistinaAishah terus.

Jin tidak akan dapat menguasai jasad lagi.
Sapukan pati minyak gaharu herba.Alhamdulillah anaknya kembali pulih.

Pesan Ipin kepada ibu muda ini..bila anak kelihatan takut..bacakan al-fatihah dan hembuskan di wajah anak..di dalam al-fatihah terkandung ubat dan pendinding yang paling baik.

Catatan Budak Kampung.Ariffin Embong

 

BACA LAGI:

1.gambar penampakan hantu mengerikan di malaysia

2.Gambar Bayi Yang Lahir Dari Hasil Hubungan Intim Dengam Mayat

3.Video Menakutkan,Ribuan Kutu Hidup Dikepala Lelaki ini

Tags: #gadis jelir lidah #gadis jilat darah lembu #gadsi berubah jilat lembu