Ibu Tiri Penyanyi Popular Mati Kena Bunuh

1462 views

Ibu Tiri Penyanyi Popular Mati Kena Bunuh|Seorang wanita berusia 33 tahun yang juga merupakan ibu tiri daripada vokalis band popular indonesia The Rain “Indra Prasta” ditemukan mati mengenaskan tanpa mengenakan busana.

Mangsa dikenali sebagai Cici Anis Wahab isteri kedua daripada pembikin lagu Sudarman 70 ditemukan dengan luka lebam di bagian muka dan badan selain daripada memiliki kesan kekerasan seksual.

Pihak polis penyiasat mempercayai Cici Anis Wahab adalah mangsa bunuh,namun motif kejadian berkenan masih belum dapat di ketahui.

Menurut suami mangsa Sudarman dia mendapat maklumat dari pihak polis atasĀ  kematian isterinya,sehari sebelum kejadian katanya dia dan isteri tiada masalah bahkan mereka sempat makan malam sebelum menuju rumah isteri pertama beliau.

Beliau juga menegaskan dia tidak mengatahui bahwa isterinya tidur dalam bilik hotel pada malam itu.

Jasad mangsa ditemukan pertama kali oleh penjaga hotel Afandi (25) dengan muka di tutupi bantal.

Afandi kemudian memaklumkan kejadian berkenaN kepada pengurus hotel sebelum membuat aduan kepada pihak polis.

Dimaklumkan Cici Anis Wahab dan suami Sudarman memiliki seorang anak berusia 9 tahun.dalam kejadian itu kanak-kanak berkenan ikut bersama abang tirinya Indra Prasta.

Sehingga kini pihak polis negeri itu masih belum menangkap mana-mana individu yang diperyai terlibat pembunuh ibu tiri vokalis band The Rain.

Tags: #Dibunuh #ibu tiri #Mati #penyanyi popular #the rain