GEMPAR KANAK-KANAK MULIKI WAJAH PELAKON TERKENAL JADI VIRAL

3291 views

 

1-kenalkah anda pada baby comel ini

GEMPAR KANAK-KANAK MULIKI WAJAH PELAKON TERKENAL JADI VIRAL | Gambar seorang kanak-kanak iras Aaron aziz jadi viral ,sungguh sangat mengejutkan apabila kami melihat gambar ini.

gambar kanak kanak itu menjadi hangat diperkatakan dalam media sosial termasuk facebook yang paling hangat tentunya.

jika dilihat dari mimik muka kanak-kanak ini memang nampak mirip mulai dari pada mata,kening,mulut nipis seolah olah kanak-kanak ini adalah anak Aaron aziz.

2-kenalkah anda pada baby comel ini

komen yang yang dilemparkan para peminat aaron aziz mengatakan kanak-kanak ini adalah Aaron aziz junior,sungguh pun sangat kelakar apabila melihat komen-komen yang tertera pada gambar kanak-kanak tersebut.
Jika difikir-fikirkan memanglah tidak pelik orang yang memiliki rupa serupa walau tiada hubungan saudara pernah terdengar dikatakan ada tujuh wajah serupa di dunia ini.mungkin ini adalah satu bukti yang perkara itu memang betul.

Bagaimanapun bila menyerupai aktor sekacak Aaron Aziz…memang ramai yang geram dibuatnya melihat wajah comel adik ini.

Tentu ramai yang nak melihat Aaron Aziz versi junior ini digandingkan dengan pelakon kacak itu kan. Kalau ada mana-mana stesen TV boleh mengusahakan perkara ini, tentu menarik bukan?

Tags: #gambar kanak kanak iras aaron aziz #gambar kanak kanak mirip aaron aziz #kanak kanak miliki wajah aaron aziz #kanak kanak miliki wajah pelakon